Deci Ca sa fie mai clar : Da, robotelul si fata, erau Tomoya si Ushio . Stii luminitele acelea care apar cand se intampla ceva bun, si pot indeplini orice dorinta? Parca aparuse una candva, iar Tomoya si-a amintit de ea, si si-a dorit sa fie totul ca la inceput, iar Nagisa sa nu fi murit la nastere . Apoi, s-a dat timpul inapoi ( Practic ) Si asa Nagisa e vie la sfarsitul anime-ului . Apoi, dupa ce Ushio a crescut mai mare putin, Nagisa si cu Tomoya s-au dus cu ea in parc, doar ca a Ushio a adormit in timp ce se juca . Fiind fica Nagisei, probabil ca era obosita . Apoi Fuko a gasit-o acolo, si a adormit si ea . Iar apoi a venit Tomoya la ele si le-a zis ca daca mai stau asa, o sa raceasca amandoua . Partea cu robotelul si fata, sincer, nici eu nu stiu exact daca asa cum cred eu e corect . Sper ca ti-am fost de folos . Byee .
(P.S.: Daca mai vrei niste anime-uri bune, incearca Death Note, Sword Art Online, sau Attack On Titans . Sunt super faine seriile )
A si, fata aceea care cred eu ca e Ushio de ce era pe pamant si a vazut-o Fuko? Asta chiar nu am inteles.Restul anime-ului da!
Death note e ..GENIAL! L-am vazut, o sa ma uit si la alea doar ca acum urmaresc Nana.Si abia astept sa apara episodul din Naruto
App, nu vorbeam atunci cand s-a dus fuko langa ea.Ci atunci cand ea era singura [ ushio din..lumea aia] si fuko a vazut ceva stralucind