| Moraru_Kevin_1994 a întrebat:

Hey,as avea o intrebare pentru cei ce privesc anime.
As vrea niște anime noi la care sa ma uit,sunt foarte selectiv și tocmai de asta imi este greu sa gasesc ceva bun.
As fi interesat de câteva categorii,gen: seinen,romance,drama,fantasy,horror.
Ca exemplu as zice mirai nikki,overlord,goblin slayer,berserker,domestic na kanojo sau death note.
Acestea sunt câteva din anime-urile din diferite categorii care mi-au placut,sper sa ma ajutați să gasesc ceva nice, căci mor de plictiseala.

Răspuns Câştigător
| DNA01 a răspuns:

Seinen: Parasyte, Tokyo Ghoul, Elfen Lied (+horror), Inuyashiki, One Punch Man, Erased, Black Bullet, Black Lagoon, Bungou Stray Dogs, Vinland Saga, Btooom!

Horror: Another, When They Cry, Hellsing, Shiki, Devilman: Cry Baby, The Promised Neverland, Angels of Death, Highschool of the Death, Deadman Wonderland, Corpse Party.

Drama/Fantasy:
Sword Art Online (+romance)
Fairy Tail (+romance)
Violet Evergarden
Fullmetal Alchemist Brotherhood.

Fantasy: Ao no Exorcist, No Game No Life, Hunter x Hunter, KonoSuba, Kekkai Sensen, Magi: The Kingdom of Magic, Magi: The Labyrinth of Magic.

Romance/Drama: Toradora, Kimi no na wa, Hotarubi no mori e, A Silent Voice, Howl no Ugoku Shiro, Your Lie in April, Clannad, Guilty Crown, Darling in the Franxx, Golden Time, Plastic Memories, School Days, Vampire Knight.

| Moraru_Kevin_1994 explică (pentru DNA01):

Mersi,am vazut o mare parte din ele, dar vad si cateva noi.

3 răspunsuri:
| combativul a răspuns:

Nanatsu no taizai

| Cicăfreza a răspuns:

Eu aș recomanda pentru ceva puțin horror Tokyo Goul