Incearca serialul corean "Rooftop prince", cunoscut ca si "Doua surori pentru un print". Este despre un print care in urma cu 300 de ani si-a pierdut printesa care, crede el ca a fost ucisa. Impreuna cu inca 3 slujitori investigheaza moartea ei, dar intr-un mod straniu acestia calatoresc cu 300 de ani in viitor (anii nostri). De acolo incepe povestea, intalneste o fata care il ajuta sa se acomodeze cu toate schimbarile care au avut loc intre timp pe pamant, de care se indragosteste intr-un final. Am ras, dar am si plans la acest serial superb. Daca te uiti la un episod sau doua, o sa iti place sigur :). http://emisiunivideo.blogspot.ro/......dul-1.html
Alte filme care mi-au placut:
Easy A
Crazy Stupid Love
Sleepover
10 Things I Hate About You
She's The Man
13 Going On 30
Ghosts Of Girlfriends Past
Mean Girls
The Proposal
The Ugly Truth
I Love You Man
Sper sa-ti placa! Vizionare placuta :D.
1.home alone (comedie)
2.16 wishes (comedie)
3. funny money (comedie)
4.13 Going 30 (comedie)
5.crazy stupid love (dragoste)
6. love and other drugs (dragoste)
7.friends with benefits (dragoste)
Miss Agent Secret 1, 2
Camerista
Soacra mea e o scorpie
Mai bine uitate aici si vezi si note acordate de cinemagia/imdb +comentarii :> http://www.cinemagia.ro/filme-comedie,dragoste/
The notebook
the ugly truth
primul acum vreau sa il vad, dar al doilea merita nota 11, uitate si ai sa vezi.vizionare placuta
The Vow 2012
a walk to remember (2002)
3 metros sobre el cielo
Loverboy (2011)
One Day (2011)
No Strings Attached (2011)
Mr. Popper's Penguins (2011)
Pai filme de dragoste care le-am vazut si mi-au placut in mod special ar fi: THE NOTEBOOK(un fel de viata inversa,se naste batran si more bebelus,e un film superb care o sa te fascineze si in plus are si o poveste de dragoste foarte frumoasa,o sa ramai cu lacrimi in ochi)...un altul ar fi IF ONLY (o superba poveste de dragoste dar cu un final nefericit,cred ca este filmul meu preferat de dragoste),mi-a mai placut foarte mult si FRIEN WITH BENEFITS(o poveste de dragoste care incepe intre o fta zapacita si un baiat tot la fel care petrec foarte mult timp impreuna ca prieteni jurandu-si unul atuia ca nu se vor indragostii unu de altul dar in final sfrasesc a se indragostii, e foarte dragut filmul)si ultiml ar fi a walk to remember(o poveste de dragoste foarte emotionanta intre o fata bolnava ignorata de toti de care se indragosteste un baiat popular, e foarte frumos filmul)
De comedie: foarte amuzant este ALA MICU(un negru care se preface ca este bebelus si este lasat la usa unui apartament ai carui locuitorii o sa-l adopte si de aici incepe comedia), iar RASPUTIA (o grasana face legea, e foarte amuzant)mi-a placut si seria american pie si SEX IS ZERO dar sunt comedii cu adolescenti si sunt mai vulgare unele parti! sper ca te-am putut ajuta, nu ti-am dar multe filme dar nu avea rost sa-ti scriu 100 luate de pe google, ti le-am scris pe care le-am vazut si sunt foarte bune!:*
anonim_4396 întreabă: