| Ahaaaa a întrebat:

Hey! Ati vazut filmul: "Avertizarea"... a fost duminica pe ProTv. Mie mi-a placut dar nu am inteles finalul... de ce l-a pus Rachel pe fiul ei sa se uite la caseta aceea? Si spuneti-va parerea despre film si care aveti chef incercati sa il povestiti pe scurt ca sa imi amintesc evenimentele in ordine. funda si vot etc.

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu l-a pus sa se uite la film, baietelul s-a uitat singur initial, dupa care Rachel descopera ca " fata " de pe caseta, cea care cade in fantana, voia sa fie auzita, sa i se faca cunoscuta povestea. Rachel facuse o copie a casetei si de aceea cu ea nu avea nimic, pentru ca a dat mai departe. Atunci il pune pe baietelul ei sa faca si el o copie.Pentru a scapa si el!

3 răspunsuri:
| hatze a răspuns:

Scuza-ma dar eu nici macar nu am putut sa ma uit la film asa frica imi era! e de groaza! nu ma pot uita! stiu ca nu e raspunsul pe care il vreii tu! asta e! bafta!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Filmul se numeste de fapt " The ring "... Avertizarea este un titlu dat de protv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea a vrut ca ea si baiatul ei sa nu pateasca nimic si la pus sa fac o copie ca ei doi sa scape dar au uitat de noah. naspa ce a patit noah