Poi ...esti actor, ai talent.Te pui in pielea personajului care sufera si imediat incepi sa plangi sa razi...sa faci tot ce`ti cere personajul.
Ps:daca si noi telespectatorii plangem si radem cand vedem scenele, dapoi ei care il traiesc aproape in fiecare zi.
E simplu se gandesc la ceva din trecut sau la ceva care ii doare si plange
de ex: se gandeste daca iar muri mama sau sotu cum ar fi!? si o apuca plansul!
Acum fiecare are metodele lui. Poate se gandesc la ceva trist sau asa ceva.Eu asta cred ca fac.
Pai sunt niste tehnici care se invata usor.Trebuie sa fortezi muschii ochiului pentru a plange.De unde stiu? Am vazut odata un actor care era pe la tv in direct si le-a aratat telespectatorilor o tehnica de plans.Imediat ce a folosit-o(tehnica)a izbucnit un lacrimi si nu s-a oprit timp de 30 de secunde. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu xD
Fiecare are tehnica lui. Era mai demult o actriţă care spunea că trebuie să respiri profund,să nu te gândeşti la nimic altceva,să te pui în pielea personajului cu adevărat,să te transpui, să te dedici complet, fără să îţi pese de cei din jur şi de replicile lor.
Baftă!
Pai si eu ma pot face sa plang fortat. ma gandesc la ceva trist si gata dar e posibil si sa le puna ceva celor care nu reusesc fortanduse Fundits'a?