| FlorinCiokan a întrebat:

Hey, Care a vazut Sherlock Sezon 2 Episod 3? Imi poate explica mai bine ce s-a intamplat in acel episod in cateva cuvinte? Care e treaba cu Jim Moriarty? De ce s-a prefacut ca e actor si ca facea ce spunea jurnalista? Sau nu s-a prefacut? Si inca ceva, Sherlock a spus niste cuvinte inainte sa " se arunce " imi poate explica cineva iarasi ce el a spus? Va Multumesc, Dau funda celui care imi raspunde dupa cerinte.

Răspuns Câştigător
| dia456 a răspuns:

Jim Moriarty rapise niste copii pe care Sherlock i-a gasit,iar apoi s-a dat drept actor, ca sa se razbune pe Sherlock, le-a spus tuturor ca el a rapit copiii.
Apoi Sherlock a aranjat o intalnire cu Moriarti, si i-a spus sa se arunce, dar Sherlock si-a facut un scenaru... Apoi il suna pe John si pe urma ii spune adio, si se arunca.
De fapt Sherlock era viu.Doar ca a aruncat o papusa...sau asa ceva.

Sper ca am fost de ajutor, iubesc filmul

1 răspuns:
| DragosConstantin a răspuns:

Voia ca sa intoarca pe toata lumea impotriva lui Sherlock Holmes.Pentru Jim Moriarty totul este un joc si urmareste sa-l invinga pe Sherlock la acest joc.Inainte sa se "arunce" Sherlock trebuia sa faca in asa fel incat John sa-l creada cu adevarat ca se sinucide daca nu asasinii platiti de Jim ar fi ucis pe John si pe toti ceilalti prieteni ai lui Holmes.