Ti-as recomanda Vampire Knight, sunt multe momente de tristete, comedie si dragoste.Vizionare placuta!
L-am vazut si e unul dintre preferaltete mele.
Stiu...de abia astept sa apara sezonul 3...
Incearca Higurashi No Naku Koro Ni. E super animeul, este initial horror, insa are si unele momente de comedie, drama si chiar si romantism. Odata ce ajungi sa te uiti la acest serial, cu greu te mai lasi de el.
Un alt anime dragut mi se pare Bleach. Nu am vazut toate episoadele pentru ca m-a captivat un alt anime de aventura intre timp, insa e chiar tare. Drama+Romantism la un loc.
Alt anime misto ar fi Death Note. Nu e chiar comedie si nici de dragoste, e mai mult de aventura/horror. Cred ca ai auzit insa de el pentru ca e destul de popular. Despre un baiat care gaseste un caiet al mortii pe jos, in care daca scrii numele cuiva si te gandesti la fata acelei persoane in timp ce o faci, acea persoana va muri intr-un timp foarte scurt.
Sper sa-ti placa :*. Eu le ador.
Asteas cateva dintre animeurile vazute de mine si au dragoste, comedie si tristete in ele iar unele chiar si actiune... : Inuyasha, Chrono Crusade, Zero no Tsukaima, Lovless, B Gata H Kei (asta e ff amuzant
), Clannad, Clannad After Story, Rosali + Vampire, 11 eyes, Itsuka Tenma no Kuro Usagi, Hidan no Aria...
Pai,ti-as recomanda:
~ Itazura na kiss;
~ Lovely complex;
~ Skip beat;
~ Bokusatsu tenshi Dokuro-chan.
Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor! Vizionare placuta!:*
Ralucaღ întreabă: