| madDa_1471 a întrebat:

Hey :*:* ce puteti sa imi spunetsi si mie despre "twilight"? cate parti are? le-am vazt. pe primele 2 dar sunt mai multe? puteti sa imi spunetsi si mie mai multe delatii? dau fundita :*:X! Msz :*

Răspuns Câştigător
| GnnAndra a răspuns:

Sunt 4 carti.Twilight,New Moon, Eclipse si Breaking Dawn! Filmele s-au *** doar pentru primele doua parti, a treilea film apare pe 30 iunie anul acesta iar ultimul film se zice ca va avea doua parti pentru ca e prea mare cartea.
Ti-as recomanda sa citesti cartile.Sunt cele mai superbe carti >Si amuzante si pline de mister, pline de dragoste si intamplari minunate! Daca nu vrei sa cumperi cartie poti sa le iei de pe www.scrib.com si le gasesti complete! Trebuie doar sa cauti bine.
O zi buna :-*! Ma bucur ca am putut sa te ajut cumva. Daca vrei mai multe detalii intra pe www.stiritwilight.blogspot.com, www.blogvedete.com sau www.cinemarx.ro,dar aici gasesti despre mai multe filme;))! :-*

5 răspunsuri:
| aLyNuSh a răspuns:

Carti:4

filme aparute:2 si din cate am auzit ar vrea sa scoata tot 4 filme pe baza cartilor

Saga "Amurg/ Twilight" va cuprinde cinci filme, dintre care trei au fost deja confirmate de producatorul Summit Entertainment, a declarat actorul Boo Boo Stewart, care va face parte din distributie

incepand cu episodul "Eclipse", al treilea din serie, informeaza accesshollywood.com.

"Vor mai urma trei filme", a anuntat actorul Boo Boo Stewart intr-un interviu. Urmatoarele doua episoade se vor intitula "Eclipse", respectiv "Breaking Dawn".

Boo Boo Stewart va interpreta personajul Seth Clearwater in episoadele 3 - 5 ale seriei "Amurg/ Twilight", franciza bazata pe romanele scriitoarei Stephenie Meyer, relateaza Mediafax.

Deocamdata Summit Entertainment a confirmat doar productia primelor trei episoade - "Twilight", care a fost deja lansat, "New Moon", care va fi lansat pe 20 noiembrie, si "Eclipse".

A patra carte care incheie ciclul seriei semnate de Stephenie Meyer se numeste "Breaking Dawn". Inca nu se stie daca va urma o a cincea carte, cu un nou fir narativ, sau daca se va urma tiparul francizei "Harry Potter" si ultima carte va fi transformata in doua filme.

Boo Boo Stewart va debuta in seria "Amurg/ Twilight" cu filmul "Eclipse", al treilea din serie, care va fi lansat in cinematografe in mai 2010.

Seria "Amurg/ Twilight", destinata adolescentilor, prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare.

Un adevarat fenomen in Statele Unite, filmul "Amurg/ Twilight" a inregistrat incasari de peste 70, 5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea in cinematografele nord-americane. Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea in topul vanzarilor online de bilete, imediat dupa "Star Wars: Razbunarea Sith" si "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".

Summit Entertainment a dorit ca fiecare roman sa fie adaptat de cate un regizor diferit si i-a incredintat lui Chris Weitz, realizatorul comediei "Placinta americana" (1999), regia celui de-al doilea film, "Twilight - New Moon".

Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in filme horror.

| madalicious a răspuns:

Sunt cateva volume mai exact 5: Twilight. The Twilight Saga : New Moon, Eclipse si Breaking Dawn. Breaking Dawn va aparea anul acesta pe 30 iunie. Eclipse mai dureaza poate se va difuza la anul.

| Kate21 a răspuns:

Oficial mai sunt inca doua carti (,, Eclipse'' si,, Breaking Down'') dar mai e si partea a 5-a (,, Midnight Sun'') dar e ca prima doar ca din p. d. v. al lui Edward
Filme este posibil sa se faca inca doua sau trei pentru ca din caza complexitatii ultimei carti ultimul film este posibil sa fie impartit in doua parti.

| larisa_6959 a răspuns:

Sunt 4 carti aparute pe piata : Amurg, Luna noua, Eclipsa, Zori de zi. Mai exista si o a cincea carte, Soarele de la miezul nopti, care insa nu se gaseste decat pe net(http://www6.speedyshare.com/......ptii.pdf). Actiunea este aceeasi ca si in primul volum, doar ca este prezentata din prespectiva lui Edward.Au aparut 2 filme(ecranizarea primelor 2 volume). Vor mai aparea 3, ultimul volum fiind ecraniza in 2 filme. Actori principali sunt Kristen Stewart, care o interepreteaza pe Bella Swan si Robert Pattinson, care il interpreteaza pe Edward Cullen ( a jucat si in Harry Potter si pocalu de foc, unde la interpretat pe Cedric Diggory).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiam ca 5 :
- Amurg
- Luna noua
- Eclipsa
-Miezul noptii
-Zori de zi
astea le stiam eu tongue

Întrebări similare