| chucks a întrebat:

Hey happy cine stie seriale interesante. de dragoste. dramă. horror. ceva de genu : the vampire diaries. truue blood, supernatural? vă rog :* dar nu prostesti. fundiță :*

Răspuns Câştigător
| ellai a răspuns:

Lost, House M.D., Heroes, Pretty little liars, Dexter, Prison break, One tree hill, Grey's anatomy. acestea sunt superwinking vizionare placuta.

6 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Iti recomand teen wolf, este un serial nou aparut, destul de bun pot spune.

| eugenl a răspuns:

Smallville (10 sezoane)

| nightcrawler441 a răspuns:

Uite cateva super aici, pe care eu le-am vazut si mi-au placut mult.
1. Fear Itself
2. Legend Of The Seeker
3. Primeval
4. The 4400
5. V 2009
6. Justified
7. The Pacific
8. The Dead Zone

| JulieR a răspuns:

Horror cu zombii iti recomand: Dead set, walking dead (sunt mai multe episoade eu le-am vazut pe Vplay, dar trebuie sa iti faci conti si sa platesti altfel trebuie sa stepti 20 de min la fieacre episod), Quarantine ->e bestial, Dawn Of The Dead, 28 Days Later, Bun venit in Zombieland,[fara zombii] Rest Stop; The Grudge; The Unborn; Cube; cu vampiri -> Queen of the Damned, Underworld (toate partile), Near Dark, Van Helsing, Daybreakers-> Bestial; si filme de dragoste: Intoarcerea la laguna albastra -> bestial; Remember me; When in Rome; Nevasta de imprumut; Amor la distanta; Step Up 3; Eu si Marley... sper sa iti placa. :*

| didiutza_8442 a răspuns:

happy...uitate la Dragoste si Pedeapsa.(ask ve ceza)...in fiecare luni si marti, pe KanalD, de la ora 20:30, este foarte interesant.il adorr:X

| cosminll a răspuns:

Californication e cu multa dragoste