| Mitti a întrebat:

Hey ^^. Cn ma poate ajuta si pe mine cu raspunsurile pentru intrebarile de mai jos? Sunt din Vampire Knight si eu nu prea ma uit asaca nu stiu sa raspund >.< Cel mai rapid raspuns primeste fundita ^^

1.Care este numele real al lui Yuuki?
2.Cine sunt dusmanii vampirilor?
3. Ce i-au vampirii pentru a rezista fara sa bea sange?
4.Care este relatia dintre Kaname si Yuuki
5. Ce este D-l Cross in afara de director?

Răspuns Câştigător
| Adryana a răspuns:

1 Yuky Kuran
2 vantorii de vampiri
3 parca o pastila de sange
4 sunt frati
5 tatal adoptiv al lui Yuky

2 răspunsuri:
| laurik1315 a răspuns:

1. Yuuki Kuran
2.Pai vanatoriii de vampiri... exista si o asociatie a vanatorilor de vampir care ii vaneaza
3.niste pastile facute special in laborator si sunt puse in apa
4. Frati big grin si logodnici (stiu ciudat, dar mai tarziu in manga ai sa afli ca de fapt el e stramosul lui Yuuki si s-a dat drept fratele ei)
5. Vanator de vampiri

| KinokoஐKee a răspuns:

1)Yuuki Kuran
2)Vanatorii de vampiri, o Asociatie a vanatorile vor sa ii distruga pe cei de nivele E si de aia nu prea se inteleg bine, pentru ca vampirii de nivel E sunt un fel de gunoaie si inca nu s-au hotarat cine trebuie sa faca curat...cam asa ceva.
3)Sunt niste pastile speciale.
4)Kaname si Yuuki sunt frati si intr-un fel din aceasta cauza ca sa se pastreze vampiri pur-sange ei sunt si logositi.Parintii lor au fost frate si sora.
5)D-l.Cross este tatal adoptiv a lui Yuuki la rugamintea lui Juuri mama lui Yuuki.Ea i-a facut aceasta rugaminte D-lui Cross pe vremea cand el era un vanator de vampiri legendar,din aceasta cauza, dar si a faptului ca el este pacifist(si a mai multor cauze, iar Kaname este fratele lui Yuuki, el s-a "aliat" cu Kaname pentru a aduce pace intre oameni si vampiri si a construit Academia Cross, astfel el fiind directorul.