| Clara120 a întrebat:

Hey credeti ca o sa apara Naruto Akipuden?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu prea stiu, adica din cate se spune in benzile desenate, NU! Te rog sa nu uiti ca Naruto este un serial de gen drama, deci trebuie sa aiba un final dramatic. Din cate se lasa de inteles, Naruto va muri in lupta cu Sasuke, care va muri si el. Adica gandeste-te, cat crezi ca o sa mai poata continua seria asta? Si asa deja Naruto si Sasuke au ajuns la puterea suprema, deci ce rost ar mai avea serialul, daca ei iar nimici pe toti inamicii lor fara nici o problema? Unde ar mai fi situatia dramatica? Si asa daca vrei sa stii o parere in legatura cu sfarsitul acestui serial, uite ce cred eu: Exista doua posibilitati de incheiere, ambele incep asa. Dupa ce se lupta intr-o batalie cum nu s-a mai vazut inainte, Naruto si Sasuke se reimprietenesc si isi unesc fortele impotriva lui Madara( Care este descris ca fiind cel mai puternic shinobi din cati au existat). Aici: 1. Castiga cei doi chiar daca chinuit si cu mult efort iar apoi raman prieteni, Naruto este desemnat Hokage direct de la titlul de Genin, iar Sasuke se impaca cu sine insusi( baitul asta are nevoie de un psiholog... In curand va ajunge sa vrea razbunare pentru ca vrea razbunare...). Sau 2. Dupa lupta cruciala cu Madara, cei doi mor impreuna ca niste prieteni si raman ca eroi ai integii lumi ninja. Una din doua, asa vad eu sfarsitul. Dar in legatura cu intrebarea ta, raspunsul e clar NU! Citeste si tu benzile desenate, caci asa vei vedea despre ce vorbesc.

32 răspunsuri:
| Americanu_Razvan_1998 a răspuns:

Chiar nu stiti nimica nu?
Cel cu masca nu`i madara, madara va fi readus la viata in cel de`al patrulea razboi, Naruto se va lupta cu Sasuke dar nici unu nu moare, Si se face Naruto Akipuden

| cccosmy a răspuns:

Adevarat cel cu masca e Obito nu Madara si Naruto si Sasuke sau impacat si impreuna cu al patrulea Hokage reanimat si cu al doilea se lupta contra Obito.