| thepowerofmusic a întrebat:

Hey! credeti ca pretty litlle liars este fian?batting eyelashes adica au m-am uitat pana acum la 18 episoade.dar actuinea e deja.oh go on.ce ziceti? sa ma uit pana la sfarsit?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| Adryana a răspuns:

Buna. Mie mi-a placut de la primele episoade Pretty little liars. Te tine in suspans; nu prea mi-a placut in mod deosebit finalul sezonului 3, dar abia astept continuarea care incepe in octombrie.Eu zic sa te uiti pana la sfarsit. Vizionare placuta!

| muffinfactory a răspuns:

Eu zic sa te uiti. Pe mine una ma lasa in suspans la sfarsitul fiecarui episod. Sezonul 1 este doar inceputul, sez. 2 si 3 o sa-ti placa sigurhappy Ti-as zice mai multe dar nu vreau sa-ti stric surpriza happy
Apropo, lasa-mi id-ul tau ca sa discutam despre ce bratara voiai puppy dog eyes

| xClawwSpuneBună a răspuns:

Eu zic ca merita sa-l vezi pana la final. Eu l-am vazut pe tot si chiar mi-a placut. E unul din serialele mele preferate. big grin Dar daca nu iti place nu il mai urmari.E alegerea ta. Totusi, eu zic ca e foarte fain. big grin

| thepowerofmusic explică (pentru xClawwSpuneBună):

Imi place dar nu as vrea sa fiu ''dezamagita'' de final.de obicei dupa ce ma uit la cateva episoade am o stare nasoala. ajung sa ma comport ca si personajelehee heetongue