anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, dragii mosului, apelez la voi cu incredere ca imi puteti da si mie un sfat (unui om batran) intr-o mare problema. Eu personal am un top al serialelor care imi plac (ex. 1.Game of Thrones 2.The Vampire Diaries 3.True Blood 4. Spartacus 5.Grimm 6.Hell on Whells 7.The Secret Circle 8. Teen Wolf 9. Legend of the Seeker 10.Merlin 11. Misfits 12.Alphas 13. V 14.Arrow 15.Beauty and the Beast 16.The Dresden Files 17.Heroes 18. Terminator: The Sarah Connor Chronicles 19.Alcatraz ) bineinteles nu in aceasta ordine ..si doresc sa imi recomandati un serial ( preferabil gen sf- fantastic), dar care sa nu se gaseasca in (asa zisa) lista care se afla mai sus! Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Dexter. Cel mai bun serial din momentul actual, am urmarit toate episoadele de la primul sezon pana acum. Ca sa il intelegeti e nevoie sa vedeti de la inceput.

SF e frumos Babylon 5. O serie destul de lunga. Cu placere, daca v-am fost de ajutor.

6 răspunsuri:
| sweety9girl a răspuns:

Lost,Fringe.Sunt super!

| Ramona000 a răspuns:

El Barco

| TOOL a răspuns:

Dexter dar este mai mult Thrillerhappy dar nu poate ninemi ucide mi de persoane si sa naiba o julitura deci nalaughing) sau MonsterWarirors care nu il gasesc pe google:@

| Xennofull a răspuns:

El Barco

| BleahBluh a răspuns:

Starget SG-1 sau Starget Atlantis parca asta le erau numele, au cateva zeci de episoade fiecare deci ai la ce viziona. Bafta. Oricum imi place 1, 3, 4, 10, 17,2 din toata lista ta happy

| innsss93 a răspuns:

Supernatural!