Kakegurui, Blue Period, Tokyo Ghoul sau ceva de genu... Sunt pe Netflix, unele sunt și de 16+ dar sigur nu te deranjează, eu aș zice că sunt de 12+. Sper că te-am ajutat!?
Vai tu fată thx din sufletel.
Te pupix
Incearca Naruto, daca nu ai facut alegerea asta pana acum. Apoi Attack on titans sau poate chiar seria de filme de la studiourile Ghibli.
Naruto am vazut deja la fel sh Death Note dar ms mult de recomandari o sa tin cont.
Bungou Stray Dogs, Classroom of the Elite, Another, Attack on Titan, Death Note, Black Clover
Mai bine filme decat desene la varsta ta, iti creaza o realitate alternativa, te indeamna sa ai pretentii prea mari de la realitate...
Tin sa te contrazic. Ai vazut vreodata vreun anime? Sunt desene animate japoneze pentru adolescenti si adulti. Temele abordate in niciun caz nu sunt pentru copii.Am vazut filme in stil anime care abordeza teme de viata mai bine decat ar putea face-o vreodata orice film.Le explica mai bine, te face sa te gandesti mai adanc, nu doar superficial, iti ofera perspective multiple, nuante, nu doar banalul duo,, bun versus rau'' asa cum vedem in majoritatea filmelor actuale, de exemplu.
Iar ca fapt divers, in Japonia milioane de adulti folosesc si traiesc din aceasta forma de divertisment.Vezi personaje si referinte pe oriunde te invarti prin spatii comerciale, restaurante, statii si mijloace de transport in comun, etc. Daca erau doar pentru copii, orasele lor ar fi aratat exact ca ale noastre, totul gri si,, matur''.
Pai nu stiu cam asta-i problema ca eu am vazut Naruto si Death Note si acum vreau ceva tot in genul ala
Ralluuuuu întreabă: