| Melindutza a întrebat:

Hey! In legatura cu "Tilight-Breaking Dawn"... Jacob e de o varsta cu Bella dar am citit pe wikipedia ca el va fi impreuna cu fiica Bellei? Cum e posibil asta? FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| adrisss a răspuns:

Pai renesmee devine sufletul pereche al lui jacob ( o chestia de-a lupilor) si aceasta ajunge la maturitate in numai 7 ani deoarece e jumatate vampir jumatate om... asa ca pana atunci jacob va avea grija de ea. pe parcurs ii va deveni prieten de joaca amic si intr-un final iubit... p.s. am citit cartea

6 răspunsuri:
| Pater a răspuns:

In cel de-al doilea episod este explicat modul in care oamenii-lup se indragostesc de o persoana si nu mai pot fi cu altcineva, ori ceva de genul.In fine,cand Jacob o vede pentru prima data pe fiica Bellei chiar asta se intampla.Dar Jacob la inceput o va iubi in sensul normal, adica va tine la ea, va avea grija etc.Va astepta sa creasca. Oricum fiica Bellei creste foarte repede.

| OrangeJuice a răspuns:

El fiind varcolac, imbatraneste doar cand nu se mai transforma, iar ea fiind jumate vampir creste mai repede.Deci vor fi cam de aceeasi varsta destul de repede.

| IdealShade a răspuns:

Salut,,eu am citit cartea si in ea se spune ca fata Bellei va creste foarte repede, nu ca altii normal>.

| LadyDdi a răspuns:

Teoria cartii spune ca fiica Isabellei, avand in vedere ca este jumatate vampir stralucitor si jumatate om are puterea de a se dezvolta mult mai rapid decat orice alt muritor. Asadar, ea va ajunge curand la varsta propriei sale mame. Jacob, de asemenea, fiind varcolac, are un asa zis simt care-i spune cu cine-i compatibilitatea sa cea mai mare-el avand acest simt activat in jurul copilului Bellei.
Avand in vedere ca filmul din cate am inteles, inca nu a aparut in cinematografe, aceste detalii ale mele ar putea fi "spoilere", dar sper ca-ti satisfac nelamurirea.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Ce film d ***.la inceput eram innebunita dp el...

the vampire diaries e de 100 mai bun...

| mariacris98 a răspuns:

Da, Jacob o sa fie impreuna cu Renesmee (fiica Bellei) pentru ca aceasta o sa se maturizeze foarte repede si in 7 ani o sa arate de 20 de ani. Renesmee era sufletul pereche al lui Jacob de cand era in burta Bellei.