Asa mi-a spus un prieten ca cica la copiat, dar naruto e mai nou ca dragon ball z, putin zic si eu ca la copiat dar naruto e mai smecher din pctul meu de vedere. Poate asa au vrut aia sa il faca ca un fel de continuare mai bine facuta.
Da dar daca nu era dbz poate acum nu era si bleach si naruto si restul sti?
DA! Dar dragon ball z a fost prima incercare cred! Apoi daca au vazut ca dragon ball z este iubit au creat si alte anime.
De fapt nu dragon ball Z nu este primul anime sa stitii)..cum zicii tu, daca a fost iubit au creat si altele, adica nu celelalte animeuri au fost create pe baza dbz.
On topic: Da naruto este copy dupa Dbz, chiar autorul Naruto-ului Masashi kishimoto, a recunoscut ca s-a inspirat vazand Dragon ball z intr un interviu.
Din punctul meu de vedere Naruto este peste cu mult peste dragon ball z din pacat care sunt mare fan dbz si care urasc naruto da am ajuns sa spun asta... hmmm daca ambele animeuri ar fi fost contemporane adica si dragon ball z sa apara prin 2004-2006 cu o alta grafica o poveste mai bine structurata si sa fie mai lung atunci ar fi umilit animeul naruto
Dar cum asa stau lucrurile Dragon ball z de abia daca mai atarna prin Top 50 Anime in ziua de astazi.
ANONYMBOSS293 întreabă: