| ღღkคrinค19ღღ a întrebat:

Hey, pentru cei care se uita la Magicienii din waverly place...stiti daca dupa ce Julieta pleaca in padure, Justin o mai gaseste, se mai intalneste cu ea(cum ar fi in sezonul 4 sau macar la sfarsit in sezonul 3) daca stiti, spuneti-mi va rog numarul episodului.
FUNDA, pentru. raspuns adevarat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum am cautat pe net si se pare ca Julieta se va intoarce in episodul "Wizards vs. Everything" din sezonul 4.

4 răspunsuri:
| AditZuKy a răspuns:

Pai,dupa ce pleaca in padure, Justin este foarte suparat(acum ca nu mai poate fi impreuna cu ea). Intr-un episod, o fata pe nume Sara parca doreste sa-l invite pe Justin dar el refuza deoarece aceea fata seamana foarte mult cu Julieta.Insa Harper se gandeste ca Alex sa o transforme in Julieta si sa-l convinga se mearga mai departe. Justin cand o vede, se bucura nespus de tare(bine-nteles cand avea infatiseara celei Julietei tinere) si merg apoi la o plimbare cu barca.Harper nu poate rezista sa mai fie Julieta, iubindu-l prea mult pe Zeke, iar Justin vroia sa plece cu ea in nu stiu ce tara. Apoi Harper ii povesteste totul lui Justin si el
incearca sa mearga mai departe.Intr-un final,Justin o invita pe Sara cu el la plimbare si stau acolo...dar SOC Julieta era in spatele lor si se uita la ei, bucurandu-se ca Justin a trecut mai departe. Justin no vede, asa ca nu stiu daca mai o gaseste.Cam atat a fost episodul ala. Sper ca te-am lamurit. Fundita? Plz happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus foarte sigur dar am citit undeva pe net despre un episod in care Julieta este tinuta captiva, iar rapitorul ei promite ca o va face sa redevina tanara daca magicieni ii dau nu stiu ce la schimb. Cum am spus nu-s asa sigur.

| pappy13 a răspuns:

Fii atent intra pe vplay. ro si vezi k acolo iti da toate sezoanele de la 1 pana la 4 tot eu le-am vazut dar ca sa poti sa le vezi trebuie sa faci inregistrare pls da`mi fundita meritatahappy

| clarutel a răspuns:

Normal... Disney adora finalurile fericite. Si eu m-am intrebat asta. Sigur se intoarce.( eu stiu ca se intoarce in wizards vs everything.