Când al patrulea război ninja bate la uşă, presupun că nimeni nu mai are timp de o iubită, nu?
Oricum, nu am auzit ca Itachi să fi avut o iubită. Adică mă rog, sunt la manga şi nu a spus nimic de ea.
Dar, în primul rând Masashi Kishimoto a spus clar că nu vor apărea secvențe romantice în acest anime.
Ba da a spus, imi amintesc foarte bine ca a spus ca i-a omorat pe toti din clan, chiar si pe iubita lui(exceptie Sasuke)
Apropo daca ai citit manga, cine este de fapt Tobi?
Tobi e Obito.
Da,a avut, e morta acum
Nu a spus in nici un episod cum o cheama, decat ca a ucis-o. Sunt la episodul 270 naruto shippuden si nu a spus nimic de cum o cheama.
Frate, vii aici si ce? Sa ne zici noua ce si cum? Dar tu cand te uitai la desene animate cand erai copil cum era? Uite ca noua inca ne place. Cunosc persoane casatorite, cu slujba, care inca le place sa se uite la Tom si Jerry. Si animeurile sunt desene animate, doar ca japoneze. Si ele sunt mult mai puternice si te invata mai multe. Vrei sa iti dau exemple sau ne scutesti?
Te sfatuiesc sa nu te mai uti pe rahaturile alea k o sa innebunesti de ala atatia ratati, are dreptate Marie_Roze_1990! Da-l naibii de desen animat! Cati ani ai? 4?
Nu,nu am 4 ani.Dar imi place forte mult pentru ca imi aminteste foarte mult de copilarie!
Zbieraturi care se bat? Pacat de noi, ne umplem de prostii!
Ai grija cum vorbesti pentru ca te-am raportat!
Nu stiu ce crezi tu despre ele dar este doar parerea mea!
Are iubita.In episodul in care ii explica tobi lui sasuke adevarul spune ca si-a omorat prieteni rudele iubita si parinti dar nu a putut sa il omoare pe fratiorul lui mai mic.Scrie pe google la imagini itachi and ayumi. Ayumi o chema pe iubita lui
Itachi a avut prietena? in ce episod zice asta? Apropo nu te lasa influentat de ce cred altii mie una imi place la nebunie naruto si cunosc multi care au 17, 18 chiar 20 ani care se uita.E un anime foarte fain si de unde ai de invatat multe chestii nu ca telenovelele si filmele de prost gust de pe la televizor. Daca nici macar nu s-au uitat la vreun episod atunci n-au dreptul sa te judece
Ai grija cum vorbesti pentru ca te-am raportat
naruto2011 întreabă: