| JeffRider93 a întrebat:

Hey,pentru cei care se uita la Naruto, de ce lui Tsunade ii zic "Bunica Tsunade"? De ce "bunica"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)) Poate o arata la 20 de ani, dar a fost in echipa cu Jiraya si Orochimaru happy Avandu-l pe Minato, al patrulea Hokage, eroul satului, si in acelasi timp si tatal lui Naruto, ca Jounin la acea echipa big grin Poate nu zici asa, pentru ca Minato are in jur de 30 de ani, iar ceilalti 60, dar Minato a murit la 30 de ani pentru a salva satul. A fost cam cand Jiraya si ceilalti aveau... thinking Vreo 11-16 ani tongue Sper ca intelegi ce vreau sa zic laughing Daca nu, zi-mi ca nu intelegi, si o sa explic mai clar laughing wave

4 răspunsuri:
| Timofte_Catalin_1993 a răspuns:

Ca e batrana de asta e de o varsta cu jiraiya.

| JeffRider93 explică (pentru Timofte_Catalin_1993):

Nu prea pare...Arata cam ca la 20 de ani thinking

| JeffRider93 explică (pentru anonim_4396):

Am inteles, mersi;]

| anonim_4396 a răspuns (pentru JeffRider93):

Nicio problema happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru JeffRider93):

laughing)) Poate o arata la 20 de ani, dar a fost in echipa cu Jiraya si Orochimaru happy Avandu-l pe Minato, al patrulea Hokage, eroul satului, si in acelasi timp si tatal lui Naruto, ca Jounin la acea echipa big grin Poate nu zici asa, pentru ca Minato are in jur de 30 de ani, iar ceilalti 60, dar Minato a murit la 30 de ani pentru a salva satul. A fost cam cand Jiraya si ceilalti aveau... thinking Vreo 11-16 ani tongue Sper ca intelegi ce vreau sa zic laughing Daca nu, zi-mi ca nu intelegi, si o sa explic mai clar laughing wave