Eu cred ca vor fi am vazut pe youtube multe poze cu ei, sarutandu-se. Oricum, poti sa te asiguri, ca nu va fi cu ino
Ai fumat ceva? Deci, tot ce zici tu acolo sunt numai prostii!
Nu se stie! Kishimoto ne-a promis ca la final va fi un singur cuplu. Poate fi SasuSaku(si chiar as vrea sa fie), NaruHina sau NaruSaku. Vom vedea ce va hotari Kishimoto, nu putem decat sa asteptam in fata monitorului, cu popcornul langa noi.
Sakura o sa inceapa sa il placa tot mai mult pe Naruto si nu cred ca ii mai place de Sasuke. I
ti spun sincer
Sakura incepe sa il placa tot mai mult pe Naruto si poate nu il mai place asa de tare de Sasuke. iti spun sincer. Intr-un episod ii spune Sakura lui Naruto ca il iubiste si o fost in adevarat
Da Sasuke va fi impreuna cu Sakura deoarece Sasuke se intoarce inapoi in Konoha si ii va ajuta in razboiul contra lui Madara iar cand vor fi adulti Sasuke si Sakura se vor casatori si vor avea o fata pe nume Sarada.
Da.vor forma un cuplu...vor avea o fata pe nume sarada....Naruto va fi cu Hinata...vor avea doi copii...boruto si o fata...pe care am uitat cum o cheama...gaara va fi kazekage iar naruto hokage...aaa...ce sa mai zic...Shikamaru va fi cu temari...lee va fi cu ten ten si mai multe lucruri... Urmareste serialul...e genial si sper ca te-am ajutat