Cel mai awesome anime pe care l-am vazut este Soul Eater. Intr-adevar MERITA vazut.
Elfen Lied si Jigoku Shoujo sunt mai mult psihologice, mie mi-au placut foarte mult amandoua.
Angel Beats e frumos, are si actiune dar e si trist in acelasi timp. Mirai Nikki e ciudat rau - actiune. Daca iti plac cele de groaza, uita-te la Another. E foarte fain desenat si actiunea mi s-a parut destul de interesanta (nu am vazut decat bucati din el).
Din seria amuzante, preferatul meu e Ouran High School Host Club, iar pe locul doi ar fi Kaichou-wa Maid Sama(daca am scris corect).
Dragute: Lovely Complex, la care razi de nu mai poti si e si romantic. Foarte mult mi-a placut Ano Hana, am plans la sfarsit E foarte foarte dragut. Si Toradora e simpatic. A, si Kimi to Boku, pe care inca nu l-am vazut dar am vazut fragmente si abia astept sa am timp sa-l urmaresc.
As putea sa-ti recomand si cateva la care planuiesc sa ma uit...Death Note, Durarara, Nana, Fullmetal Alchemist si Brotherhood, Ao no exorcist, Tsuritama etc
Stiu si cateva filme: Howl's Moving Castle, Spirited Away, 5cm/s. Cauta filmele lui Hayao Miyazaki.
Ti le-am recomandat pe cele mai bune pe care le stiu. Sper sa-ti placa!
Poi:asu no yoichi, OreShura, Sakurasou no Pet na Kanojo, the unlimited hyobu kyosuke eu pe acestea le urmaresc si sunt foarte tare.Bafta!
Incepem asa... Fairy tail, Hellsing, Bleach, Inuyasha, Kuroko no Basuke, qioro-chan, One Piece, DBZ, Detective Conan, Fullmetal, High School DxD, High school of the dead...
LE GASESTI PE http://www.funimation.com/ sa le si vezi
Fairy Tale(e asemanator cu Naruto), Darker than black, Bleach(e facut de cei ce au facut si Naruto), full metal alchemist, dragon ball z etc. Mai cauta pe animekage.ro
Deci, sa incepem sa fabricam carnatul:
-Bleach
-One Piece
-Fairy Tail
-Magi
-YuruYuri
-Shakugan no Shana (I, II si III)
-Kaleido Star
-Kilari
-Regele Shaman
-Lovely Complex
-Inazuma Eleven (simplu, GO si Chrono Stone)
-Beyblade
-Bakugan
-Oban cursele stelare
-Rosario+Vampire
-D-Gray man
-Dragonball
-Pokemon
-Kaichou wa maid sama
-K-On
-Nana
-Kokoro connect
-Tonari no kaibutsu-kun
-Kuroshitsuji
-Kara no kyoukai
Astea imi vin in minte acum, spor la vizionat!
De Galactik Football nu ai auzit?
Ba da, de el am uitat . Am specificat ca doar alea imi vin pe moment.
,,Sa fabricam carnatul "
Genial!
Multumesc pentru lista! :
N-ai pentru ce, in fond, asta inseamna TPU!
Mai trebuie si putina comedie din cand in cand
Cel mai tare e Amnesia dar si kaichow wa maid sama, tonari no kaibutsu kun, hakuoki, Kimi ni todoke, kamisama hajimeshita si Inu x Boku SS
Rosario+Vampire,Blood-C,DN Angel, Deadman Wonderland, Fairy Tail, Fate Zero, Ergo Proxy si preferatul meu este Shiki :*:* Le poti urmari pe http://a-kage.info/index.php
Funda? :o3 :*
Galactik Football, sunt toate 3 sezoanele pe YouTube...La primele 2 sezoane se vorbeste in limba romana, la sezonul 3 este doar cu subtitrare in limba romana...