| Mari2104 a întrebat:

Hey! Stiti cumva daca e adevarat ca va veni un al 2-lea sezon din Kaichou wa maid-sama pe 27 aprilie?puppy dog eyes|

Răspuns Câştigător
| Lionsgate a răspuns:

O sa apara in 27 big grin

| Mari2104 explică (pentru Lionsgate):

Mersi de raspuns.happy Si tu te-ai uitat la anime, nu? Ti-a placut?

| Lionsgate a răspuns (pentru Mari2104):

I fain, dapo trebuia sa fie aparut sezonu nu sa asteptam:l

Da oricum primul sezon a avut putine ep...trebuia sa aiba mai multe big grin...Ce anime faine ai mai vazut?happy

| Lionsgate a răspuns (pentru Mari2104):

''inuyasha'' ''yu yu hakusho'' si astea imi plac, ciubix,

Ok.o sa ma interesez de elelaughing..Eu acum am gasit ep.27 din kaichou wa maid-sama.da asta e ultimul sau mai sunt?

12 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Buna. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar, informatia este falsa. Nu este niciun anunt oficial in privinta aparitiei unui sezon 2 intr-un viitor apropiat.
Iar, intr-un comentariu postat de tine ai spus "...am gasit ep.27 din kaichou wa maid-sama.da asta e ultimul sau mai sunt? ", gresit, anime-ul are in total 26 episoade + 2 episoade speciale.
http://www.animecrazy.net/kaichou-wa-maid-sama-anime/

| AiEnma97 a răspuns:

Nu cred. Am auzit si eu, dar m-am interesat si nu mai e nimic... crying

| Lionsgate a răspuns (pentru AiEnma97):

Yu yu hakusho, l-am vazut de vreo 3 ori tot si 'inuyasha' l-am vazut da am mai pierdut din episoade cate unu.

| AiEnma97 a răspuns (pentru Lionsgate):

Merita sa-l vezi pe tot. Eu acum astept sa mi se dubleze Final Act, ca nu suport vocea lui Inuyasha pe japoneza laughing

| Lionsgate a răspuns (pentru AiEnma97):

laughing)adevarat laughing)

| Mari2104 explică (pentru AiEnma97):

Atunci trebuie sa ma uit si eu la ellaughing Acum imi adusesem aminte de naruto ca eram la ep.181 da nu m-am mai uitat de un anlaughing

| AiEnma97 a răspuns (pentru Mari2104):

Si pe naruto l-am terminat anul trecut (dupa vreo 4 ani de pauze...) si m-am apucat de Shipudden, dar m-am plictisit... Erau mai simpatici cand erau mici laughing