Am vazut si eu 2 secvente din serialul ala si mi se pare gretos, cu actorasi de teapa lui Dorian Popa care se crede actorul Romaniei, cu muschi. Sunt seriale de spalat creierul cu actorasi de actorasi...
Tu ai auzit de actori precum Grigore Vasiliu Birlic, Radu Beligan, Ion Besoiu, Olga Tudorache, Octavian Cotescu, Amza Pellea, Sebastian Papaiani, Cosntantin Codrescu si lista potae continua... Astia-s actori cu greutate nu diletantul ala pe care il plac fetele ca are muschii umflati cu pompa. Voi tinerii nu aveti repere solide, va aruncati repede asupra a ceea ce va ad piata. Sunt promovate non valorile, actorasii si cantaretii de-o vara. Cultura voastra muzicala este cam cate grade sunt zilele astea afara, adica sub zero. Cultura cinematografica - mall, cat despre teatru, acolo e total dezastru.
Eu am auzit ca va incepe LALA BAND FOREVER, dar nu sunt sigurao sa vedem
Buna! Nu, nu va mai incepe O NOUA VIATA,... stiu sigur asta pentru ca sunt cursanta la TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Dar fi cu ochii pe paginile de facebook ale membriilor trupei, a doamnei Ruxandra pentru ca se pregatesc multe surprize frumoase si chiar daca nu se va mai numi asa ce se pregateste va fi foarte foarte frumos. :*
Williama întreabă: