„The Craft" - Clubul vrăjitoarelor (1996) cu Robin Tunney, Fairuza Balk și Neve Campbell.
http://www.youtube.com/watch?v=DoM4OXQVCcE
Numai bine!
Mersi frumos!:*
N-ai pentru ce. O seară faină!
Cu filmul.LOL!
Thomane bai fetito, tu macar te uiti cum ai postat, mai citeste odata thread-ul tau apoi baga chestia aia cu "LOL".Tu ai deschis un subiect si nici macar nu ai reusit sa-l inchizi.
"Mirrre:si pe la sfarsitul filmului s-au dus la mare si erau o gramada de balene moarte pe nisip.Va rog ajutati-ma! Dau Funda!"
Ce e asta?
Ok, am inteles:ai vazut un film cu niste vrajitoare bla....si s-au dus pe o plaja la mare si au vazut niste balene moarte...
Apoi pauza___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________?
Ce e gresit in intrebarea ei? Poate ca doar atat isi mai aminteste din filmul respectiv.
Dap..atat imi amintesc din film..mai departe nu stiu.l'am vazut de mult. Daca nu stii despre ce vb atunci mai bine taci si nu te mai baga atata in seama! Pa!
Copila dusa cu capu...
Copil dus cu capul esti tu..pentru ca nu ai ce face si comentezi aiurea
Pai eu sunt cel incult sau tu ca nu stii sa deschizi un subiect sau sa-l formulezi
Am deschis subiectul.dar atata imi aduc aminte din film.ce nu intelegi? ..comentezi ca sa te afli in treaba! tu poti continua un subiect daca nu iti aduci aminte de detalii? ..nu cred
Nu are nimeni nimic cu tine dar o sa ajungi la un moment dat in care lumea o sa te i-a peste picior datorita faptului ca nu stii sa comunici corect.
Ei nu..asta crezi tu pentru ca daca nu am scris ceva corect sau nu am formulat o propozitie bine atunci pentru tine inseamna ca sunt copila dus cu capul! ti'am zis de ce nu am putut continua propozitia..pentru ca nu imi aduc aminte de detalii.si in plus am fost de 2 ori la olipiada de romana si nu cred ca daca acum am gresit ceva..in viitor asa va fi.omul mai evolueaza!
Ok daca tot te dai fata desteapta, fii mai atenta, stiu ca gramatica omoara de ceva timp tara asta dar e bine cand trimiti un mesaj sa te uiti de 2 ori pe el sa vezi daca ai gresit ceva. Uita-te putin cum ai scris nu cred ca asta e scris de olimpiada nu "olipiada"....Nu-mi zii mie cum e la scoala ca stiu si eu, sunt clasa a 11-a, si stiu cum functioneaza.
Vai doamne..ma grabeam si am uitat o litera..care e problema? si uh mai gresesti..nu cred ca esti perfect..nimeni nu e perfect..Domnule AdamLevine
Sunt de acord cu tine, insa eu incercam sa te ajut...si tu ai sarit in capul meu, nu se face asa...
Bine..imi cer scuze..incerc sa nu mai gresesc ca sa nu ma critici
Nu e vorba de asta, m-a ofticat ca te-ai luat de mine
Pai m-ai enervat si asta m-a facut sa ma iau de tine..si in primul rand tu ai inceput cu cearta