| Lynnaedsalvatore a întrebat:

Am o intrebare referitor la episodul 2 sezonul 3 TVD. Scena Delena de la sfirsitul episodului. Imi poate explica cineva ce a avut in vedere Damon cind i-a spus Elenei ca "Pentru ca eu cind mi-am luat fratele din prapastie si ti l-am adus inapoi, vreau ca tu sa-ti amintesti lucrurile pe care le-ai simtit cit timp el a fost plecat."?

Răspuns Câştigător
| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai Damon o iubeste pe elena si asa i-a zis elenei, pentru ca cand stefan o sa vina nu o sa mai ramana elena cu damon mult timp impreuna.Osa stea doar cu stefan sad.Eu vreau ca elena si cu Damon sa fie impreuna love strucklove struck

| Lynnaedsalvatore explică (pentru xXWhisperOfLoveXx):

Ok, deci el avea in vedere lucrurile pe care le-a simtit cit Stefan a lipsit fata de Damon. Si eu vreaaaauuu! Poate o sa fie totusi impreuna... crying(cryingcryingcrying

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns (pentru Lynnaedsalvatore):

Am auzit ca, cat timp stefan va lipsi, Relatia dintre Damon si Elena Va creste love strucklove strucklove struck

| Lynnaedsalvatore explică (pentru xXWhisperOfLoveXx):

Daaaa..., dar dupa ce vine Stefan? crying

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns (pentru Lynnaedsalvatore):

Aseara m-am uitat si la ep 5 ...deci Stefan s-a intors da-i raaaau` crying si nu-mi place, dar nu stiu ce o sa se intample mai departe.eu vreau ca Elena sa fie cu Damon si Stefan cu Katherine`winking

4 răspunsuri: