anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care au vazut animeul Plastic Memories. Merita vazut? Am vazut intr-o zi un videoclip si am vazut ca fata moare la final, sau nu chiar la final, dar am vazut ca moare, si voiam sa va intreb daca mai merita vizionat, daca stiu deja ce se va intampla la final? Eu sincer as vrea sa il vad, dar parca nu mai este asa de interesant din moment ce stiu ca fata o sa moara.

4 răspunsuri:
| AnaAlexandraMuhaha a răspuns:

In primul rand fata nu moare. Nu are cum in primul rand. Nu vreau sa-ti zic finalul.
Dar da, merita, intr-o zi il termini.
Uita-te si o sa vezi la ce ma refer.
Vizionare placuta.

| Mayhem666 a răspuns (pentru AnaAlexandraMuhaha):

Dar am vazut un videoclip in care am vazut ca fata moare, uite aici videoclipul :

https://www.youtube.com/watch?v=hEAQxf0V7dg

Dar totusi cred ca o sa ma uit.

| MariaElenaAnime a răspuns (pentru Mayhem666):

Sunt tot eu. AnaAlexandraMuhaha, nu am cont fix am cateva. Dar fata nu moare. Ce ai vazut tu acolo e atceva. Uita-te si ai sa intelegi. Oricum parca e penunutimul episod ala. Degeaba spui ca moare fata. Nu moare nimeni in anime-ul asta. Nu are cum. Uita-te macar la pricum episod si ai sa vezi la ce ma refer. Iti explica asta acolo.
Vizioneaza si o sa vezi ca nu moare nimeni.

| Mayhem666 a răspuns (pentru MariaElenaAnime):

Ok, am incredere in tine, o sa il vizionez, dar mai intai sa il termin pe cel pe care il vizionez momentan (Nisekoi).