| Ciudin_Andreea_1996 a întrebat:

cand va incepe sezonul 3 din Wolf Blood in Romania?
Sau a inceput deja? Eu nu prea deschid televizorul si chiar imi place serialul! Deci cand va incepe in Romania sau la ce ora se difuzeaza?
Multumesc!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au terinat filmarile, acum se filmeaza Wolf Blood 4, dar 3 e disponibil nuami in engleza din cate am vaut pe net, si nu sunt toate episoadele doar vreo 4-5. (si in 3 nu va mai fi Maddysad )

| TheQueen1 a răspuns:

Morcovul se fierbe impreuna cu rosiile nu cu cartofi altfel se strica toata salata de bioeuf. Funda?

| Miau1617 a răspuns:

Hei.Din cate stiu eu, nu va mai incepe sezonul 3 din WoolfBlood deoarece din caua audientei scazute, Disney Channel Romania a decis sa nu mai difuzeze.

| Anonimastilata a răspuns:

S-au terinat filmarile, acum se filmeaza Wolf Blood 4, dar 3 e disponibil numai in engleza din cate am vaut pe net, si nu sunt toate episoadele doar vreo 4-5. (si in 3 nu va mai fi Maddysad )

| MihocCristian a răspuns:

Lascu_Nicolae_1993 a răspuns:
Da va exista si sezonul 3 din Wolf Blood, doar ca mai dureaza pana se difuzeaza. Filmarile din sezonul 3 incep acuama in februarie 2014 si va dura pana in mai 2014 asa ca pana se va difuzeaza asa poate in vara -toamana 2014 in Anglia cel putinin roamnia nu stiu sigur cand....va spun foarte sigur pentru ca lucrez pe platourile unde se filmeaza serialulwinking big grin happy

| MihocCristian a răspuns (pentru MihocCristian):

Cred ca a inceput din ce reiese de aici...

| Бобо_Александра_1994 a răspuns:

Wolf blood sezonul 3 a aparut în Romania nu cred că o sã îl difuzeze prea curând dar îți dau un link să te uiti online la el :http://desenele3d.blogspot.ro/......dul-1.html