Pai este un serial ca si celelalte.Are cate ceva interesant la fel ca toate serialele.Nu e nimic mai interesant.
Bhai... nu stiu despre voi dar mie imi place. Cine zice ca actorii nu sunt buni minte pentru ca mai ales Radu si Iani sunt doi trazniti(care mai nou sunt unchi si nepot) Este o poveste foarte incurcata, unele relatii bazandu-se pe bani. E misto serialul dar unii, nu dau nume (cei care au comentat inainte, in afara de flaviu1990 ) Nu stiu sa aprecieze un serial ca acesta. E mult peste intelectul lor...
Pai...uneori ma uit...dar pe bune, este o telenovela de proasta calitate! Spune ca e o telenovela reality..adica actorii nu-si invata replicile.Ce fel de actori mai sunt si aia? Si in plus.joaca fals!
Am urmarit primele 2 episoade...mi s-a parut naspa...Am vrut sa stiu si parerea voastra
Stai linistit e ok. eu tiam spus parerea mea
Păi sincer povestea nu e rea, mi se pare chiar interesantă. Ceea ce strică telenovela sunt actorii, care joacă extrem de prost. Deci chiar nu stiu cum au ajuns actori, vărul meu de 5 ani e mai bun actor ca ei. Când vezi aşa nişte "actori" nu-ţi vine chef de a te uita la TV.
Este cea mai vizonata telenovela din tara sau ceva de genu si unora le plac... depinde si de gusturile fiecaruia
anonim_4396 întreabă: