| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Ce parere aveti de episodul 1 sezonul 2 din AoT? Cand credeau ca stiu ceva despre titani apar de astia vorbitori si care poseda inteligenta. Opening-ul a fost ok si ma intreb care e faza cu dinozaurii. Doar mie mi se pare ca titanul ala creepy seamana cumva cu tatal lui Eren?

3 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Am auzit ca ieri a aparut primul ep, dar nu l-am vazut, m-am decis sa vad tot sezonul, dupa ce apare tot. Abia astept sa se posteze tot si sa il vad, pentru ca primul sezon, mi s-a parut genial.

P.S. Vezi ca mi-ai furat introducerea, si eu folosesc Hey TPU!

| nothinginteresting a răspuns:

Titanul ăla ''creepy'' nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui Eren și nici nu este.
Mi-a plăcut să vizionez episodul, chiar dacă știam ce se va întâmpla.
Opening-ul nu-mi place așa mult ca Guren No Yumiya din primul sezon și nu înțeleg ce-s cu dinozaurii ăia, nu au nicio legătură.

| RainmakerX a răspuns:

Eu sunt la zi cu manga *stiu tot ce o sa se intample prin S2*.
O sa vezi in curand de ce acel titan seamana cu tatal lui Eren.
Povestea tatalui lui Eren o sa fie spusa in curand si o sa se afle multe detalii atat despre aparitia titanilor cat si despre rege.

Ca fapt divers, daca tu crezi ca ala este tatal lui atunci te inseli.

Nu inteleg de ce au pus dinozaurii aia acolo. Nu au vreo legatura cu anime-ul... Dupa cum ziceam, sunt la zi cu manga si nu apar dinozauri.

Plot-ul este unul bunicel. O sa urmeze chestii care o sa schimbe mult cursul actiunii cu toate ca anumiti fani o sa fie dezamagiti.