| Elisa512 a întrebat:

Ce parere aveti despre anime-ul Another? Dar Psycho pass si Guilty crown? Daca puteti sa le si descrieto putin.:-) Dau funda!:-) :-) :-)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... Ca bine zice halfknot straight face Mi se par niste anime-uri degeaba, mai ales Another. M-am uitat la doua episoade din Another, si tot ce am vazut a fost o fata misterioasa cu un petic alb pe ochi pe care o tot gasea personajul principal in mai multe cladiri, etc straight face In plus, vorbeau vreo trei sferturi din episod aia 2, si nici nu se intelege nimic... Incearca Baka To Test To Shoukanjuu, daca vrei ceva in gen, doar ca nu chiar cu atata "aberare" laughing Iar in Guilty Crown. Sincer, mi se pare ok thinking Daca esti putin mai pervers/perversa tongue (ca mine) laughing Vizionare placuta!winking

2 răspunsuri:
| Sayuri a răspuns:

Another este un anime excelent, dar contine mult sange si are mult mister. daca il vei viziona, finalul va fi unul la care nici macar nu te astepti.
Psycho-Pass nu l-am vizionat, iar in Guilty Crown e vorba de un fel de virus. este dragut anime-ul, mi se pare mai bun Another.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, Another l-am vazut pe tot, are nu mai 12 episoade deci nu te ingrijora ca ai sa-ti pierzi prea mult timp cu el, contine scene sangeroase...si nu ai cum comenta de el dupa doar 2 episoade vizionate, la inceput e normal ca nu da direct actiunea, nu ar avea rost, te tine in suspans pana la sfarsit + ca are si mister si da e putin horror, dar nu mult eu nu m-am speriat. Oricum am fost interesata sa ma uit la el pentru ca se crede ca ar fi luat dupa o poveste reala. Si, cica a fost votat cel mai bun anime horror al anului 2012. Oricum, ti-l recomand. De celelalte 2 nu stiu.winking

Întrebări similare