| cRaZyYkiD a întrebat:

Hey,TPU! Ce parere aveti despre Pretty Little Liars si Gossip Girl? Credeti ca ar trebui sa ma apuc sa le vad? Va rog pareripuppy dog eyes.Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| TraficDeMentosane a răspuns:

PLL este preferatul meu love struck [ pe langa TVD, bineintelesbig grin ]. Este foarte bun, si cum ti sa mai zis, te tine in suspans mai mereu, ti-l recomand cu caldura happy. Cat despre Gossip Girl thinking da, este bun serialul, dar eu personal nu ma mai uit, pentru ca nu are o tema concreta, este mai mult despre barfe si despre razbunare si status social big grin, nu ma fastcineaza asemenea chestii big grin.
Vizionare placuta la PLL, daca te hotarasti sa-l vezi big grin!

11 răspunsuri:
| anonymousxD a răspuns:

Eu îţi pot spune din propria experienţă. Începusem să mă uit la Gossip Girl acum ceva timp, dar pe la sezonul 5 începusem să mă plictisesc şi nu m-am mai uitat. Nu ştiu cum li se pare celorlalţi, dar după părerea mea, devine plictisitor.
Cât despre Pretty Little Liars. Este un serial super! Îl urmăresc mereu şi îmi place că mereu intervin lucruri noi, care te ţin în suspans! happy Sper că ţi-am fost de ajutor! puppy dog eyes

| cRaZyYkiD explică (pentru anonymousxD):

Ms :*

| anonymousxD a răspuns (pentru cRaZyYkiD):

N-ai pentru ce! happy Vizionare plăcută! ♥

| ktrinel a răspuns:

Esti fata sau baiat?happy

| cRaZyYkiD explică (pentru ktrinel):

WTF? Glumesti cu mine? Ce intrebare e asta? Scrie clar la nume GeoDlk :O Tu ce creziii?

| cRaZyYkiD explică (pentru ktrinel):

Daca nu pui o parere la intrebare, lasa comentariul la mesaje! Ms

| cRaZyYkiD explică:

Multumesc mult, la PLL ma voi uita de azi, iar la Gossip Girl, din ce mi'ati spus pare o pierdere de timp, asa ca renunt.PS:TVD este si pref meu love struck

| TraficDeMentosane a răspuns (pentru cRaZyYkiD):

Buuuun` atunci smug! Daca iti place TVD o sa-ti placa si asta big grin. Eu acum sunt la zi cu ambele seriale, si abia astept sa apara uratorul sezon din TVD, respectiv episod din PLL...straight face asteptarea asta laughing).

| cRaZyYkiD explică (pentru TraficDeMentosane):

Asa e, oricum eu la PLL pana sa astept mai am happy, de mine e mai bine.Dar la TVD ma omoara asteptareacrying

| ZuzulinaZoe1993 a răspuns:

Pretty Little Liars e plin de suspans...E foarte tare...

| m1a3 a răspuns:

Cu siguranta trebuie sa le vezi! Aceste 2 seriale sunt printre preferatele mele, alaturi de One Tree Hill, True Blood, The Vampire Diaries si 90210

Întrebări similare