Buna TPU. Elena va ramane cu damon deoarece mai stiti la sfarfitul sezonului 3 a spus ca daca s-ar fi cunoscut primi poate.dar ei sau cunoscut mai stiti ca D era intins pe strada si Elena vorbea cu bonnie despre matt D a conpundato cu Katherina. apoi a hibnotizato sa nu-si mai aminteasca dar in sez 4 ea devine vampir si isi aminteste totul. funda X:.
In sezonul 4 Elena va fi mai confuza ca niciodata am inteles ca stefan se va simti foarte vinovat pentru transformarea elenei iar ea incearca sa si vaseasca alinarea in Damon dar acesta se satura pana peste cap de jocurile elenei( Totusi Julie Plec a declarat ca ep 2.4 si 4.4 vor fi cele mai bune momente delena de pana acum) Asta daca e posibil sa fie ceva mai tare ca ep 19 sez 3
Eu vreau foarte tare sa ramana cu Damon, dar mi-i frica ca producatorii o vor lasa cu stefan la sfarsit.Totusi sunt atatia fani Delena, ca numai din asta ar trebui producatorii sa-i puna impreuna pana la sfarsit. Ian Somerhalder e mult mai dragut ca Paul Wesley, dar si Paul e super.
Buna! In legaturacu parerile de mai jos, intr`adevar, atat Stefan cat si Damon sunt superbi si amandurora le sta bine cu Elena, insa, din cate am auzit, Elena ramane cu Stefan, iar Damon cu Katherine... Din cate am auzit . Si sincer, daca sunteti atenti observati ca, intre Stefan si Elena exista o legatura mult mai puternica decat intre ea si Damon, fiecare cu parerea lui:p Insa Stefan se potriveste mult mai bine decat Damon cu Elena...
Katherine e moarta :3, nu mai poate ramane cu ea, eu personal cred ca DELENA VA FII PANA LA FINAL :3
jessica_2443 întreabă:
mirupet întreabă:
Bantulet întreabă:
mirumiru366 întreabă: