In sezonul 4 Elena va fi mai confuza ca niciodata am inteles ca stefan se va simti foarte vinovat pentru transformarea elenei iar ea incearca sa si vaseasca alinarea in Damon dar acesta se satura pana peste cap de jocurile elenei( Totusi Julie Plec a declarat ca ep 2.4 si 4.4 vor fi cele mai bune momente delena de pana acum) Asta daca e posibil sa fie ceva mai tare ca ep 19 sez 3
Cu Stefan. Acum in sezonul 4 este cu Damon pentru ca Elena a fost facuta vampir cu ajutorul sangelui lui. Si asa devine un fel de supusa. Asta nu este dragostea aceea. Stefan mereu a fost langa Elena si a ajutat-o si a iubito. Si lui Caroline ii sta cel mai bine impreuna cu Klaus . Asta este parerea mea.
Nu sunt casatoriti, sunt impreuna dar din cate am auzit s-au despartit
Hey, se vede ca ai pus intrebarea asta acum mult timp, sezonul 5 a inceput deja si nu pot sa spun decat :"E super fain", eu cred ca va ramane cu Damon, vor lupta pentru dragostea lor pana la final in ciuda universului. Concluzie : Stelena = 2 persoane fortate de univers sa se indragosteasca. Delena = 2 persoane care se iubesc cu adevarat in ciuda universului. DELENA 4 EVER!
Katherine e moarta :3, nu mai poate ramane cu ea, eu personal cred ca DELENA VA FII PANA LA FINAL :3
jessica_2443 întreabă:
mirupet întreabă:
Bantulet întreabă:
mirumiru366 întreabă: