| DennD a întrebat:

Cum vi s-a parut primul episod din "The Vampire Diaries" Season 3? happy

Răspuns Câştigător
| marymartvd a răspuns:

Frumos, superb, sublim...cel mai frumos serial ever.
Mi-a placut integral nu cred ca a existat ceva care sa nu imi placa, numai ca acum se pare ca atat Damon cat si Stefan si Elena sufera... fiecare din motive bazate pe plecarea lui Stefansad, Stefan este chinuit de faptul ca nu poate fi alaturi de Elena si pentru ca trebuie sa omoare oameni inocenti, Damon pentru ca se simte vinovat de situatia in care se afla fratele sau, pentru ca nu poate fi eroul pe care Elena il vrea alaturi de ea si Elena pur si simplu il iubeste pe Stefan si il vrea alaturi de eahappy. Oricum il recomand tuturor este un film exceptional care are iubire, drama, comedie si multa adrenalinawinking

7 răspunsuri:
| MillzBya a răspuns:

Superb laughing

| Misa920 a răspuns:

Foarte tare, il iubesc in afara de parte cu Elena si Stefan null ador serialul am toate cartile

| Sabìŋaaa a răspuns:

Genial! Totusi chiar nu trebuia sa o omoare Stefan pe Andie. Finalul a fost superb, si asta explica de ce a zis Caroline ca mama lui Tyler se tot uita la ea. Nu era din cauza ca ei sunt (sau nu ) impreuna.hee hee Am plans cand a vorbit Elena cu Stefan sad si de abia astept vinerea viitoare!

| Sabìŋaaa a răspuns:

Episodul 2-->23 sept. Ep 3-->30 sept. Ep 4--> 7 oct.

| mariacris98 a răspuns:

Super! Deabia astept sa apara urmatorul! Si mi-a venit si sa plang atunci cand a vorbit Elena cu Stefan la telefon. Oare ce plana are Stefan in cap, pentru ca e clar ca nu s-a aliat cu Klaus?

| AnaMarya9 a răspuns:

eu tocmai ce l-am vazut pe al doilea si pot sa spun ca sunt mai indragostita de el ca pana acum!
in sf, Damon a hotarat sa o ajute pe Elena sa il salveze pe Stefan!
probleme avem insa cu Caroline...care este captivata de mama lui Jason ajungand pe mana tatalui ei... weird! Asteptam urmatorul episod! Love it:X

| Anda12345666Anda a răspuns:

Este super! saraca elena...o sa sufere mult, din cauza ca stefan pleaca