Pai stiu destul de multe : in sez 2 va veni un nou baiat pe nume diego ps :tipu' e ca-m idiot . si se va indragosti de vio. si ea se va indragosti de el si va fi un razboi intre lon si el.si se va intoarce lena! a da si va veni brigit mendler. si tatal violettei va afla secretul.
Doar atat? Eu stiu mai multe!
Cine apare nou in violetta? Tatal lui Violleta se casatoreste cu Jade? Cine castiga concursul acela? Cine sunt cei doi semifinalisti ai concursului?
1. Diego(un baiat care se indragosteste de Violetta), Marco(iubitul Francescai), Jackie(Noua profa de dans), Esmeralda(o angajata a lui Jade pentru ai desparti pe German de Angie), fata Esmeraldei(o noua studenta la Studio). 2.Nu se mai casatoresc. 3. Federico il va castiga. 4. Federico si Violetta. Cred ca pe unele le stii.
Ludmila se impaca cu Violleta? Tatal Violettei afla ca Angi este matusa Violettei? Tatal Violettei afla ca Violetta este la studioul 21?
1. Da, se impaca. 2. Va afla de la Jade. 3. Va afla.
Ludmila nu se impaca cu Violetta. Tatal Violettei afla ca Angi este matusa Violettei( este suparat si nervos la inceput dar se impaca cu ideea) si afla ca Violetta este la studioul 21 ( la fel)
Cu cine v-a ramane Violetta la finalul sezonului 2, cu Diego sau cu Leon? Leon si tipa aia Lara, vor ramane impreuna?
Pe un site am citit ca violetta ii arata lui leon inregistrarea in care vio se saruta cu maimuta paroasa(diego) si vede leon ca vio nu a vrut sa il sarute se impaca cu vio si ii spune larei ca nu o iubeste.pe alt site am citit ca dupa ce leon se desparte de vio se indragosteste de lara si va trebui sa aleaga dintre ele.(vreau ca leon sa ramana cu vio)prefer prima varianta
Îmi poți spune pe ce site ai citit?
Tot pe TPU dar am scris pe google :''cu cine ramana leon in violetta 2 lara sau violetta TPU''dar m-am uitat de curand si am vazut ca prima varianta se intampla cu adevarat!
Pai Diego a complotat cu Ludmila ca sa o distruga pe vio.
Am vazut pe youtube ca Federico se saruta cu Ludmila in sezonul 2. In ce episod? Multumesc anticipat!
Pe un site am citit ca la un moment dat violetta ii arata lui leon inregistrarea in care se saruta cu maimuta paroasa (adica diego)s leon vede ca ea a incercat sa il refuze.Asa se impaca cu vio si ii spune larei ca nu o iubeste.Pe alt site am citit ca dupa ce leon se desparte de vio se indragosteste de lara si va trebuii sa aleaga dintre ele doua.Eu prefer prima varianta!
GeorgeH21 întreabă: