| eleenuushcka a întrebat:

Dau funda celui care imi zice niste animeuri de dragoste gen Vampire Knight! Nu tin neaparat sa fie cu vampiri, insa vreau sa fie o poveste asemanatoare in care el care este cel mai important sa o iubeasca pe ea si pana la urma ea sa se indragosteasca de el! Cam ca in Vampire Knight dar nu neaparat cu vampiri! Si daca are si ceva actiune e nemaipomenit! Stie cineva? Va rog dau funda!

Răspuns Câştigător
| Nanami利 a răspuns:

Kamisama hajimemashita(preferatul meu)
Kaichou wa maid sama
Inu x boku ss
Astea, pe lana Vampire knight mi s-au parut cele mai tari:X

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Rosario Vampire.

| ryuu a răspuns:

Hey!
- Dance in the Vampire Bund
- Fortune Arterial: Akai Yakusoku
- Kaichou wa Maid-sama!
- High School DxD (2 sez)
- Rosario to Vampire (2 sez)

Vizioanre placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy Chiar daca ai dat deja funda, as vrea sa te ajut si eu cu niste anime-uri, care mi-au parut mai frumoase decat cele date de castigator laughing

Sword Art Online (Cel mai frumos anime de dragoste pe care il stiu happy.)
Clannad & Clannad After Story (Al doilea cel mai frumos anime de dragoste pe care il stiu laughing.)

Si ar mai fi Baka to Test to Shoukanjuu (Are doua sezoane), Shuffle! si BTOOOM! happy Sunt foarte interesante toate, si iti spun cu toata sinceritatea astawinking. Ti le recomand cu cel mai mare drag big grin

Vizionare placuta! happy

| Cristina27061999 a răspuns:

Sword Art Online

| AnimeG0DDDFan a răspuns:

Lovely Complex /Kick-Heart/Kimi no Iru Machi/The World God Only Knows III/High School DxD New/Monogatari Series Second Season/Love Lab/Brothers Conflict/Hentai Ouji to Warawanai Neko./Dansai Bunri no Crime Edge/Date A Live/Akane Maniax/Accel World EX

Vezi ca multe sunt si drama/perverse/ecchi/school/Mecha/harem/pshilogycal