| evysor2003 a întrebat:

De curand, am vazut filmele The Hunger Games 1 si 2 si am vazut ca a aparut 3 Monckingjay dar partea 1. Ma puteti lamuri si pe mine putin in legatura cu acesta? Dece este doar partea 1 si nu si partea 2? Exista vreun site unde as putea viziona partea 1 deoarece am cautat si nu am gasit niciunul? Va multumesc mult. Dau funda pentru cel mai complex raspuns!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum cauti tu mai exact? happy
Spune-ne ce scrii pe Google sau pe unde cauti.

In fine, mai e si partea 2 dar nu s-a lansat inca. In toamna anului viitor se va lansa.

La mai multe filme de tip franciza se obisnuieste ca ultimul episod sa se imparta in 2 bucati pentru a include mai multa actiune.

Si la Harry Potter s-a procedat astfel. Si la Hobbit. Si la Twilight. Si poate mai sunt si altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul este simplu pentru a mai tine publicul in suspans inca un an si a mai castiga niste bani!
Oricum, mai bine citeste cartea si vezi cum se termina!

| evysor2003 explică:

Pai ziceam ca nu am gasit niciun site care sa ma lase sa il vad (ma refer la thg3) si o prietena mi-a zis ca datorita faptului ca inca este in cinematografe s-ar putea sa nu il poti vedea pe net pana cand nu il termina de redat in cinematografe.