| AnimeAnnDRa a întrebat:

Hey TPU!
Despre Naruto.
Nu inteleg ceva..adica nu gasesc o logica,daca va aduceti aminte(cei care se uita) itachi i-a spui lui sasuke ca poti face rost de mangekyou sharingan daca iti omori cel mai bun prieten, insa prin ultimele episoade (nu mai stiu exact) a aratat ca shisui nu a fost omorat de itachi.
Deci intrebarea e cum are itachi mangekyou sharingan?
Dar Kakashi?

4 răspunsuri:
| Epigonul a răspuns:

Itachi oricum si-a asasinat tot neamul,inclusiv pe shisui,au existat suspiciuni la inceput dar mai tarziu itachi a recunoscut acest fapt, spunand ca a fost necesar pentru a-si trezi Mangekyō Sharinganul. Kakashi l-a dezvoltat in propriul sau fel, la fel cum va face si sasuke, nu este nevoie sa iti omori cel mai bun prieten, aceasta era doar o conditie pusa de itachi lui sasuke pentru a-l motiva cat mai mult sa devina puternic si sa se indeparteze de orice legatura sentimentala sau de alta natura.Cel putin asa vad eu lucrurile.

| AnimeAnnDRa explică (pentru Epigonul):

Poate ai dreptate dar..sa stii ca shisui nu a fost omorat de itachi, el doar a spus asta dar daca nu ai vazut ultimele episoade nu ai de unde sa stii.A si spus itachi ca pe atunci mangekyo sharigan era foarte rar ( shisui il avea). Toti ii doreau 'ochii'. El deja pierduse unul iar celalalt el(shisui) a dorit sa il dea lui itachi.deci concluzia este ca nu a fost omorat de itachi

| iuli000 a răspuns:

Kakashi il are de cand a omorat-o pe rinn si itachi il are de cand a vazut zeci de oameni murind in al treilea razboi ninja. funda

| pikanime927 a răspuns:

Pai, Kakashi nu si-a omorat cel mai bun prieten dar a descoperit o tehnica pentru a putea utiliza eternal mangekyou sharingan, iar Itachi l-a omorat pe Shisui (te asigur de asta, am si cautat pe net ).Si dupa ce la omorat pe Shisui, a reusit sa poata stapani Mangekyou sharingan si Tsukuyomi