| pwp a întrebat:

Hey TPU!
eu inca nu m-am uitat la pisodul 14 sin The Vampire Diaries pentru ca am probleme cu fisierele video!
ce s-a mai intamplat?
imi puteti face un mic rezumat?

funda

Răspuns Câştigător
| Skittles_9113 a răspuns:

big grin o sa rada lumea ca taman eu, baiat ma uit la asta da nu-mi pasa big grin

stefan cu elena s-au dus la o cabana de-a lu ta'su lu elena sa petreaca weekendu, gasca de varcolaci au dat iama peste damon acasa si l-au "sechestrat" ca sa afle unde e piatra lunii. in acelasi timp restul din gasca de varcolaci da iama peste stefan si elena pentru ca au aflat ca elena e dublura ce trebuie sacrificata (cu gandu sa o prinda ei sa desfaca ei primii blestemu). acasa la damon vine elijah si sparge gasca frumos, scapa numa blonda care dracu stie unde fuge. la stefan si elena bineinteles supereroul stefan o salveaza pe elena si tyler afla ca pentru a sparge blestemu elena trebuie sa moara si nu prea ii mai convine sa sparga blestemu. bonnie, jeremy si caroline il prind pe lucas (micu vrajitor negru) si ii face bonnie niste vraji sa il faca sa-i raspunda la intrebari. ce intrebare ii pune bonnie? bineinteles: cum sa-l omor pe klaus? raspunsu: dupa ce sacrificiul va fi facut, klaus e vulnerabil. intrebarea pe buzele tuturor: DUPA ce?! prin urmare elijah avea de gand de la bun inceput sa o sacrifice pe elena ca sa poa sa-l omoare pe klaus. deci oricum ar da-o, momentan elena tot moare. tyler se hotaraste ca e mai bine sa plece din oras happy cu blonda. eu cred ca stefan si/sau damon o sa o transforme pe elena ca sa scape big grin e singura solutie momentan. daca nu apare ceva din partea vrajitorilor
FUNDOOOI!

2 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Cred ca aici gasesti mai multe http://gossipteen.com/......ew-video/.

| InLove a răspuns:

Oo, pacat, dar mai sunsiteuri pe care il poti vedea, in fine, mdeci : stephan si elena se duc la cabana parintilor elenei, taylor si cu varcolaci se duc si ei acolo, il prind pe stephan si o tot urmaresc pe elena in casa, vor sa o pinda ca sa o sacrifice sa desfaca blestemul pitrei luni, taylor afla adevarul, ca de fapt varcolaci vor sa ii fac rau la elena, si il '' elibereaza'' pe stephan, el ajunge la timp si o salveaza pe elena, dar mai apoi el si cu ea se cam cearta, intre timp, damon incearca sa il omaoare pe elaijah, dar nu poate, este prins de varcolaci, si torturat, pana, elaijah apare si ii omara fara sa clipeasca pe toti si il salveaza pe damon, bony caroline si jeremy au un plac sa il prinda pe luka, si sa il interogheze intr-un mod vrajitoresc, afla ca elaijah o ajuta pe elena pentru. ca, chair vrea sa il omaore pe klaus, dar dupa care urmeaza sa o sacrifice si pe elena, iar la sfarsit, dupa ce caroline ii tine un discurs motivational la bony despre jeremy, ei doi se saruta! laughing, ce dragut, iar boni si cu matt sunt cam suparati unul pe celalat pana taylor vine la matt, si ii zice ca intre ei doi nu se intampla nimic, recunoaste ca o place dar stii ca caroline e mai potrivita pentru matt, iar la sfarsit taylor pleaca cu jules, nu stiu. daca definitiv, ma rog, e foarte fain episodul! merita vazut big grin sper ca te-am ajutat