Buna,
Twilight - primul...
Twilight - New Moon, cand pleaca Edward si ea se imprieteneste cu Jacob.
Twilight - Eclipse, alianta vampirilor cu lupii pentru a lupta impotriva Victoriei.
Twilight - Breaking Dawn part 1, ultima parte, pana acum... ei se casatoresc, pleaca in luna de miere, dar nu vreau sa fac spoiler...
Dar ce conteaza este ca Bella nu moare
La Breaking Dawn Part 1 moare cam pe la sfarsit din cauza ca la nastere ca Renesmee a fost prea puternica...
So, m-am uitat acum la sfarsitul ultimei parti si nu ai dreptate, sorry... pe langa faptul ca facem spoiler... si nu o lasam pe Camy sa vada filmul :p
Initial crezi ca Bella a murit, dar daca te uiti la film in continuare atunci cand camera se apropie de ea, vei vedea ca la sfarsit isi deschide ochisorii... si este vampirica.
Imi cer scuze pentru spoiler
Ti le spun in ordine si vezi ca pen-ultimele 2 nu le.ai vazut.
1.Twilight-Amurg
2.New Moon-Luna Noua
3.Eclipse-Eclipsa
4.Breaking Dawn Part 1-Zorii De Zii Partea 1[Nu ai vazut.o o poti vedea la cinema]
5.Breaking Dawn Part 2-Zorii De Zii Partea a 2a [Nu a aparut inca! Apare pe 16 noiembrie anul asta dar pe 24 martie apare trailerul la Part 2!]
Bafta!
Aia in care crezu tu ca moare este breaking down part 1(part 2 la sf anului 2012). Bella nu moare.La sfarsit de tot deschide ochii si ii are rosii. Eduard reusise sa o transforme in vampir.
Si eu mam uiat la film si trebuie sa mai fie o parte dar ea nu a aparut inca fii pe faza cand va aparea
PopStefania întreabă: