Iubiri secrete nu incepe pe 10 septembrie uite ce a spus Bogdan Marchidan(madalin) pe facebook Mai oameni buni sezonul 4 din Iubiri Secrete incepe in luna Septembrie! NU SE STIE DATA EXACTA! Nu o stim noi si o stiti voi? Daca continuati sa va dati cu parerea ca incepe pe 3, 7, 10, 16 etc nu faceti decat sa dezinformati telespectatorii serialului si asta nu-mi place! Incetati cu "ghicitul" asta ca incep sa va blochez profilurile!
Daca citeai cu atentie raspunsul meu ti-ai fi dat seama ca am zis data cu aproximatie.am zis ''in jur de 10 septembrie'' nu ca incepe pe 10 septembrie... si arunca si tu o privire pe site-ul
prima tv ca asa scrie''in jurul lui lui 10 septembrie''
Asa este. Asa a spus.
Nu se stie cand va incepe Iubiri Secrete se stie doar ca va incepe luna aceeasta dar nu se stie data
Stiu ca Pariu cu Viata incepe pe 17 septembrie atunci cand incepe si scoala.s-a anuntat azi-dmineata la stiri. eu una abia astept
Stiu. Ma bucur ca mai avem 2 saptamani
Iubiri secrete nu incepe pe 10 septembrie uite ce a spus Bogdan Marchidan(madalin) pe facebook Mai oameni buni sezonul 4 din Iubiri Secrete incepe in luna Septembrie! NU SE STIE DATA EXACTA! Nu o stim noi si o stiti voi? Daca continuati sa va dati cu parerea ca incepe pe 3, 7, 10, 16 etc nu faceti decat sa dezinformati telespectatorii serialului si asta nu-mi place! Incetati cu "ghicitul" asta ca incep sa va blochez profilurile!
Si ce legatura am eu cu iubiri Secrete, ..eu am zis doar de Pariu cu viata..ca in rest nu ma intereseaza nici un serial.
Scuze nu era pentru tine era pentru cea care a luat funda:-p am dat din greseala pe contul tau :-p
Pariu cu viata pe 17 septembrie. Eu una abia astepe ...Restul nu ma intereseaza.
Pariu cu viata si iubiri secrete incep in vreo 20, 20 si ceva septembrie. Funda
Pariu cu viata incepe pe 16 sau 17 septembrie iubiri secrete nu stiu daca afli sami spui si mie
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn... întreabă: