| Irenexd a întrebat:

: Meriita sa te uiti la Pariu cu Viata? E ceva interesant? Aştept raspunsuri si apoi dau FUNDA! love struck

18 răspunsuri:
| davidtm a răspuns:

Da merita mult sa te uit.i uita-te si-o sa vezi.
si daca e interesant
da aici o funditahappy

| coитⁿтρu a răspuns:

Nu merită! Sunt nişte actori groaznici. (în comparaţie cu cei de la Hollywood). Şi Andrei ăla are o faţă de puşcăriaş.

| AnnaAnnne a răspuns:

Da merita, e un serial bun.Inainte nu-mi placea mi se parea un serial prost uitandu-ma nu mai la reclame :,))dar acum nu lipsesc de la nici un episod happyhappyhappy

| Costin2202 a răspuns:

Merita! este un serial super pentru toate generatiile si actorii sunt foarte talentati.

| Cosmiiina a răspuns:

Serialul e foarte fain, din punctul meu de vedere.Prezinta viata adolescentiilor cu dans,muzica, povesti de iubire, probleme cu care se confrunta precum si viata adultilor care se confrunta si ei cu problemele de zi cu zi.Acest serial are scopul de a te invata anumite lucruri in viata de adolescent, precum si in viata de adult.
Mie una imi place foarte mult si actorii chiar se straduiesc sa iasa ceva minunat.Nu pierde sezonul 2 care va incepe pe 6 februarie la Pro Tv.

| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Merita din plin sa te uiti la acest serial. Pariu cu Viata este unicul musical din Romania cu adolescenti si copii...acesta este un serial la care se poate uita toata familia, este interesant, comic si te mai tine din cand in cand si in suspans...eu iti propun sa il urmaresti si sigur iti va place inainte sa inceapa:Xhappy

| andrey843 a răspuns:

Merita foarte mult.E un serial foarte frumos si mai ales daca esti adolescent.Eu iti sugerez sa te uiti nu vei regreta.Intra pe pariucuviata.net si gasesti toate episoadele difuzate la televizor.In 2012 apare si sezonul 2.

| xChampiionOrLooser a răspuns:

Buna! Depinde de tine.Eu personal ma uit dar, unele episoade sunt mai plictisitoare.Acum depinde de tine,nu de mine,nu te oblig sa te uiti, dar pe scurt, te sfatuiesc sa te uiti. Funda

| someone011 a răspuns:

Nu,nu merita.Ideea de musical e buna, dar in comparatie cu High School Musical(filmul dupa care s-au luat) e cu mult SUB.Actorii sunt mediocrii,singurii care joaca mai bine fiind Radu Gabriel,Carmen Tanase, Elvira Deatcu si alti actori cu mai multa experienta.
Ultimul episod (pe care am fost obligata sa-l vad, neavand altceva mai interesant de vazut la tv) a fost...nu stiu cum sa-l descriu.Cum naiba sa faca Mos Craciun o vraja si sa schimbe soarta alora...
O DEZAMAGIRE in opinia mea.

| Maria2012Jade a răspuns:

Merita sa te uiti.Eu ma uit in fiecare luni.Pariu cu viata este cel mai urmarit serial din Romania.Cat despre actori, le dau nota 10+.Au niste voci exceptionale.Mie cel mai mult imi place de Sara, pentru ca mi se pare ca are cea mai buna voce.Dar, Sore(asa o cheama in realitate) este si mai mare cu cativa ani decat ceilalti actori din trupa LALA BAND.In plus, Sore arata minunat! http://www.google.ro/......tp?/search

| Gabitza03 a răspuns:

Sincer nu m-am uitat la primele 2 seriale.mi se parea o film groaznic(dupa nume)toti colegii vorbeau despre film iar eu eram mereu pe din-afara asa ca intr-o luni m-am decis sa ma uit la film apoi dupa ziua aceea de abia asteptam sa vina ziua de lunilove struck era cea mai tare zii.chiar daca incepea scoala si se terminase weekend-ul.Eu zic ca MERITA dar trebuie sa te uiti si la celelalte episoade pentru a intelege cevahappyVIZIONARE PLACUTA!:* daca te decizi sa te uiti.happy

| Gabitza03 a răspuns:

Nu vreau sa ma cert cu cineva pe-aici dar acum pe bune sunteti atat de...rai si nedrepti(NU TOTI) mereu comparati romanii cu cei din afara daca tot va plac asa de mult americanii sau eu mai stiu cine duceti-va la ei si uitati-va la filmele lor.Nu va iubiti deloc tara.acum stiu ca probabil o sa ma faceti proasta sau eu mai stiu cum...dar nu imi pasawinking

| Gabitza03 a răspuns:

Sa ne spui si noua daca te-ai uitat si daca iti placehappy

| Lenytza a răspuns:

Da,eu un serial foarte tare.Eu la inceput nu credeam ce e bun, dar m-am uitat odata si mi-a placut, iar acum e preferatul meu.Merita sa-l privesti.

| spiritucraciunului a răspuns (pentru Lenytza):

Merita sa te uiti nu as spune a e chiar asa de frumos se tot cearta si dupa se inpaca si tot asa putin plictisitor trebuia sa il vezi de la nceput

| tedi1andrei a răspuns:

Nu sunt de acord cu contTPU e bestial filmu merita sa te uiti

| mariannkas a răspuns:

Heii, buna! Da, cu siguranta merita sa te uiti! Acum, depinde si de tine. de ce fel de seriale iti plac. Interesante sunt multe. dar cel mai interesant e ca e primul serial muzical romanesc si ca se intampla multe lucruri. e o comedie-dramatica.