anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tongue Dati-mi un film cu FULL mister tongue sa fiu innecat in mister straight face Dati si o descriere ca nu doare, si un link daca puteti, ca nici aia nu doare tongue Funda mare si votwinking

18 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doare al dracului de tare cand vad ca scrii ca o cizma si umpli postarea, aiurea, cu emoticoane fara rost. "Innecat"? Sa mori tu?

| anonim_4396 explică (pentru ardnaxur1961):

Am si eu nervi acum si tot ce vreau este sa vad un film. Scuze pentru "greseala" straight face Nu va mai bateti joc de mine atata, terminati straight face

| BiuL a răspuns:

Exam (2009)

| faramatania a răspuns:

Last Passenger (2013)
Identity (2003)
Buried (2010)
Sleuth (2007)
The Tall Man (2012)

| anonim_4396 explică (pentru faramatania):

Nu te supara, dar de ce pui si anul filmelor? tongue Nu sunt obsedat de filme noi, ca altiiwinking Nu imi pasa daca sunt noi sau vechi tongue

| faramatania a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru a fi mai ușor de găsit și atât.Nu din alt motiv.Nu e cazul de-a impresiona cu unul prea nou ori altul prea vechi.

| anonim_4396 explică (pentru faramatania):

Ok big grin Imi pare rau tongue

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

The number 23, nu doare sa-l cauti si tu pe imdb sau cinemagia daca chiar vrei sa vezi un film
mai recomand seven, black swan si memento
altele nu-mi mai vin in minte acum

| suffarstar a răspuns:

Premonition
Ai aici de toate despre film http://www.cinemagia.ro/filme/premonition-premonitia-17133/

| Ben00 a răspuns:

De la serialul Twin Peaks sau Dosarele X nu prea am mai vazut ceva bun.

| RobDogg a răspuns:

OMG, n-ai ce sa le ceri PaiPente... Uite ma' film ca lumea, e mister, e nou si puuutin horror: Mama - http://www.filmeonline2013.biz/mama-2013/ e destul de interesant.

| SauronLPF a răspuns:

Sleepy Hollow
Ecranizare dupa romanul "Legenda calaretului fara cap", filmul este povestea lui Ichabod Crane (Johnny Depp) trimis sa ancheteze o serie de crime, care ii sunt atribuite unei aparitii fantomatice, ce apare sub infatisarea unui calaret fara cap. Decorul este sumbru cu accente gotice, fiind in consonanta cu atmosfera povestirii

http://superweb.rol.ro/video/boikhyaefyri2m4wzigenmnszge6i5wa.html

| cinemaANDyoutuberBOY a răspuns:

HEY daca nu te uiti la Mistery Garden pierzi mult acesta este cel mai misterios film din toate timpurile e lung si vei ramane toata viata cu amintirea lui pentru ca este un film genial/sper ca te-am ajutat! FUNDAAA

| RyoRay a răspuns:

Scooby-Doowinking. Ca sa fii inecat in mister.winking

| anonim_4396 explică (pentru RyoRay):

Pff, vad ca nu pot discuta cu voi asta-seara... Bateti-va joc de oglinda, nu de mine straight face Asta-seara nu se poate discuta cu voi tongue

| RyoRay a răspuns:

Hei, pe bune acum, este un film cu descoperirea mormantului lui Tootankamoonwinking

| Radu007 a răspuns:

Nu stiu

| anonim_4396 explică (pentru Radu007):

Multumesc happy Pentru NIMIC straight face Daca vrei sa iti bati joc de cineva, fa-o cu oglinda, nu mie tongue