Pai,sa incep cu programe :
MTV:SCREEM QUEENS
NEXT
DISASTER DATE
MTV EXPOSED
PANKED
LOL CU GREEK SI ONUC
Antena 1:Sa te prezint parintilor,
comanda la miene
neata cu razvan si danui
in puii mei
pro tv:dansez pentru tine
Axn Sci Fi :Star Treck
Ghost Hunted
Criss Angel Mindfreak IV
Bettlestar Galactica
funda?
Daca vrei acum te poti uita pe Kanal D este cu Ernest nu mai stiu cum se numea emisiunea te poti uita si pe Prima Tv la Schimb de mame
Eu ma uit la pe banii parintilor-in fiecare vineri pe kanal d la 20.30 si reluare marti tot la ora aia
Ei bine mie imi plk
Antena 1 in puii mei
Prima tv "Batrani si nelinistiti [ e coma emisiunea]
MTV "my super sweet 16"
si cam astea sunt prefereatele mele :* bafta!
Plasa de stele:duminica 20:20, sa te prezin parintilor: luni 20:20, castigi in 60 de secunde : marti 20:20, cronica carcotasilor:miercuri 20:30, burlacul:joi 20:20, focus monden:22:30 marti si joi, povestiri adevarate luni-joi:22:30, iubiri secrete : luni-miercuri 19:30, sper sa-ti placa. pupici! funda?
Castgi in 60 de minute! marti pe a1 ora 20.20
Plasa de stele! duminica pe a1 ora 20.20
Buna.Paaai...sunt mai multe:Castigi in 60 de secune, Burlacul, si va incepe si Next top model by Catalin Botezatu.Sunt interresante emisiunile.
Antena 2 - Harta vietii(de luni pana vineri, de la ora 17.00; in weekwnd nu stiu sigur daca e, nu cred), pe b1 tv - 360 de grade (sambata de la ora 16.30 si duminica, in reluare, de la ora 17.30), b1 tv - Destinatii la cheie(sambata de la ora 14.00 si duminica in reluare, tot de la ora 14.00), Codul lui Oreste(tot pe b1 tv, cred, dar din pacate nu mai tin la minte in ce zile si la ce ora se difuzeaza). A, cred ca e vinerea seara, iar sambata, in reluare. Dar ora nu o mai stiu.Eu nu prea urmaresc, si de-aia nu stiu.I'm sorry! A... mai e si viata satului pe tvr 1, Romania, te iubesc (pe protv, sambata de la ora 18.00 si lunea, in reluare, la pranz(nu mai stiu exact ora, dar poti sa vezi pe net programul). Daca poti si vrei, uita-te so pe trinitas la: "Cuvant pentru suflet" cam de la ora 18.00, parca, si a doua zi in reluare, nu stiu la ce ora, caci eu nu prea ma uit la reluari. Merita sa te uiti, caci primesti niste sfaturi duhovnicesti foarte utile, care nu-ti pot aduce decat pace si sanatate pentru sufletul tau si, in plus, te ajuta sa te apropii mai mult de Dumnezeu si sa-L intelegi mai bine(asta, daca iti doresti si tu) si tu. Mai este "Biblia in istorie", in care iti explica mai bine ceea ce spune in Scritura etc., Lumina faptelor bune, Omul de langa tine. Uita-te putin la program si vezi exact la ce ora sunt.Eu nu pot sa ma uit tot timpul si de asta nu stiu prea bine programul.
Vizionare placuta si toate cele bune!
Pai sunt foarte multe in ultima vreme.
Mie de exemplu imi place sa ma uit la:
Iubiri secrete e un fel de serial - luni marti si miercuri de la 6 pe PrimaTv`
- Pe bani parintilor- Vineri- Kanal D- 8 jum
-Burlacul- joi- 8 jum- Antana1
Plasa de stele, Castigi in 60 de scunde,Next top model by Catalin Botezatu,Miss baiatul de la tara,In puii mei, Dansez pentru tine, Romanii au talent. Sper ca te-am ajutat
PopStefania întreabă: