| GwenS a întrebat:

Hey TPU:* tocmai am terminat de vizionat Paranormal Activity:]. voi l-ati vazut? cum vi s-a parut? dar partea a doua ati vazut-o? cum a fost?:] cine raspunde la toate intrebarile funddaalove struck

7 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Am vazut filmul,
Nu m-a impresionat din pacate, iar partea a doua mi s-a parut de-a dreptul plictisitoare sad

| Bellatris a răspuns:

Dupa parerea mea nu au fost foarte scary. I mean, sunt altele mult mai horror.

| andreea97_3289 a răspuns:

Prima a fost foarte tare :X:X:X chiar mi-a placut desi nu a fost prea scary, m-a tinut mai mult in suspans... faza de la urma cand apare katie e singura la care m-am speriat, iar a doua e la fel de tare... explica ce s-a intamplat cu Micah ala. Abia astept a 3-a parte :X

| Alkyda a răspuns:

Da l-am vazut big grin
Nu m-a impresionat foarte tarebig grin imi plac filmele mult my horrorbig grin
Da am vazut si partea a doua insa tot la fel nimic special e doar un film nu merita vreun premiu sa zic asa

| kicsihari23 a răspuns:

Eu am vazut doar partea a doua dar nu mi s-a parut mare lucru, ma asteptam sa fie(mult) mai horror. e un film bun dar nu de oscar big grin

| Haose a răspuns:

Misto, dar nici chiar sa nu adormi... ultima secventa cand il arunca pe ala e ceva mai straniu ( m-au trecut fiori seriosi la partea aia laughing ), dar in rest slabut. Dar sa nu uitam ca e facut cu bani putini, si filmul e cu actori, uitati-va pe wikipedia ca alea de la inceput sunt vrajeli cu multumiri.

| Ionut653 a răspuns:

Da,mi s-a parut destiu de bun, fiindca a avut parti in care sa te tina in suspans dar...altele au fost chiar plictisitoare happy
l-AM VAZUT PANA LA 1SI 2 ABIA ASATEPE SA VAD SI 3 SI 4 happy happy happy
winking