Am vazut filmul,
Nu m-a impresionat din pacate, iar partea a doua mi s-a parut de-a dreptul plictisitoare
Dupa parerea mea nu au fost foarte scary. I mean, sunt altele mult mai horror.
Prima a fost foarte tare :X:X:X chiar mi-a placut desi nu a fost prea scary, m-a tinut mai mult in suspans... faza de la urma cand apare katie e singura la care m-am speriat, iar a doua e la fel de tare... explica ce s-a intamplat cu Micah ala. Abia astept a 3-a parte :X
Da l-am vazut
Nu m-a impresionat foarte tare imi plac filmele mult my horror
Da am vazut si partea a doua insa tot la fel nimic special e doar un film nu merita vreun premiu sa zic asa
Eu am vazut doar partea a doua dar nu mi s-a parut mare lucru, ma asteptam sa fie(mult) mai horror. e un film bun dar nu de oscar
Misto, dar nici chiar sa nu adormi... ultima secventa cand il arunca pe ala e ceva mai straniu ( m-au trecut fiori seriosi la partea aia ), dar in rest slabut. Dar sa nu uitam ca e facut cu bani putini, si filmul e cu actori, uitati-va pe wikipedia ca alea de la inceput sunt vrajeli cu multumiri.
Da,mi s-a parut destiu de bun, fiindca a avut parti in care sa te tina in suspans dar...altele au fost chiar plictisitoare
l-AM VAZUT PANA LA 1SI 2 ABIA ASATEPE SA VAD SI 3 SI 4
cinemago întreabă: