Mie imi plac toate trei, la fel de mult.Personajul preferat e cam combinat la mine.Adica imi place Legolas mult de tot, dar prefer si intelepciunea lui Aaragon.Imi place puterea de a merge mai departe a lui Frodo, curajul lui Sam, divergentele dintre Gollum [Ma refer ca se cearta cele doua personaje prezente in corpul lui, binele si raul] mai ales ca bunatatea invinge dar isi da seama ca n-are de ce sa fie bun pentru ca fara Inel e un nimic si naivitatea lui Gimli.Mai bine spus toate personajele combinate intre ele.
Si vreau sa-ti zic ca Harry Potter si Stapanul inelelor sunt singurele filme la care am rabdare sa am uit pana la sfarsit indiferent daca l`am mai vazut de 1230 de ori inainte.
Bafta`!
Cel mai mult mi-a placut al treilea film, iar personajul meu preferat eset Legolas funda?
Gandalf e personajul meu favorit pentru ca ai ce invata de la el.
Imi plac toti(atat personaje pozitive, cat si negative), dar eu ma "regasesc" in Gandalf.
Imi plac toate cele 3 parti la fel de mult. Eu vad Stapanul Inelelor ca un singur film(o trilogie), nu ca 3 filme distincte.
Le ador pe toate . Nu pot alege...
Personajele mele favorite din film sunt :
-Gollum
-Haldir si Faramir (Din partea I si partea a II-a)
-Legolas si Gimil
Mie mia plkt al 2-lea. Mi-a plkt batalia de la Vagauna lui Helm
Pers meu pref este Legolas
Ador toate partile in care se trage cu arcu adica chiar daca e un film au o precizie gen :o
Buna...personajul mau preferat cred ca este Frodo(din pacate nu stiu cum il cheama in realitate) partea mea preferata este Intoarcerea regelui...care este pesonajul si partea ta prefarata?
PopStefania întreabă: