A walk to remember. E foarte fain filmul! Toti care l-au privit au plins.
Titanic, A walk to remember, Remember me, Hachiko, 200 punds beauty(e coreean filmul dar te invata sa te apreciezi asa cum esti) eu am plans la toate
Iti spun eu unul fain A walk to remember,este vorba despre un baiat care statea numai cu gasca lui si era o fata care se imbraca ai urat dar era foarte draguta si s-a indragostit de ea si ea avea niste dorinte iar el i le-a indeplinit, iar una dintre ele era sa se casatoreasca in biserica in care s-a casatorit si mama ei(mama ei era moarta, numai tatal ei era care era preot)si ea apoi moare deoarece are cancer desi el sti.eu am plans mult dupa acel film. uita-te. vorbesc serios! E CEL MAI TARE FILM SI VEI PLANGE! funda te rog?
A walk to remember.crede-ma este foarte trist si romantic in acelasi timp.eu una am plans foarte mult.si as putea sa il vad si de 10 de ori ca nu ma pisctisesc de el. funda?
Iti spun cateva pe care vad ca nu le-a scris nimeni:
The Green Mile -
It's a Wonderful Life -
Ghost -
Man on fire -
P.S. I Love You -
Sunt multe lacrimogene. Daca mai vrei lasa-mi un mesaj.
Hey...Mie mi-a placut foarte mult Charlie St. Cloud. Este o drama dar la care cu siguranta vei plange...
HeY mersi dar >titanic< l-am urmarit la fel cum si >A walk to remember< ambele sunt ff interesante! "bulisor" si eu il privesc foarte des si de ficare data gasesc ceva nou.>>si pling ...
Eu nu-ti zic numai titanik eu iti zic si o floare si 2 gradinari si lantul amintirilor cel putin la primul eu am plans impreuna cu tata
WeLLy întreabă:
Boaghi_Olea_1999 întreabă:
Masicika întreabă: