Incearca filmele :The Chainsaw 3D, Mama, Warm Bodies, Carrie, Evil Dead, Maniac. Daca nu te sperie nici astea atunci inseamna ca esti neinfricat
Mama nu e horror ( nu m-a speriat de loc ), iar Warm Bodies nici atat, e mai mult romance... Carrie, n-am stiut ca exista filmul, dar am cartea si nu e foarte horror, e genul filmelor mai vechi. Evil Dead ce sa zic, nu este cel mai horror film pe care l-am vazut, The Chainsaw 3D, e mai mult Thriller, adica cu batai... si atat am avut de zis, nu inteleg de ce ai primit funda.
Le-am vzt exorcist nyu mi se pare de groaza da ring ii fain mai ales 2
Ok... The shrine ai vazut? The conjuring? Se pare ca esti un mare fan al filmelor horror
Mai sus sunt niste filme pentru copii mici.
Tu la sigur n-ai privit filmul Final Destination 5
Le-am vzt pe toate mai putin pe 6 la care av vzt numai traileru sincer mi se pare ca-i mai mult actiune
L-am vzt i fain adica faza cum Ester arata de 9 ani si are peste 30 apoi ca vrea sa omoare toata familia
L-am vzt de 2 ori sincer nu mi s-a parut de groaza mai mult sincer comedie ( faza cu capra vorbitoare, baba care vomita pe fata si care mereu o trege de par )
Incearca The Human Centipede(nu e chiar de groaza, dar a fost interzis in America pentru. nu stiu ce chestie), dar daca chiar vrei sa ramai traumatizat/a incearca evil dead, e un film de groaza de nota 10, nu poti dormi noaptea de la el.
Funda? plz
Danielita întreabă: