| QuietAngel a întrebat:

Hey`:X.Cine ati vrea sa castige finala de la "Romanii au talent"? >:

23 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Narcis iustin...
dar lumea probabil ca o sa il voteze pe adrian tutu...din cauza cazului sau impresionant!

| secertul a răspuns:

Adrian Tutu

| QuietAngel explică:

Da.dar Adrian Tutu nu putem spune ca n-ar merita straight face Stii? Iustin are un altfel de talent, difera complet de celelalte, bineinteles la fel si al lui Adrian :X Eu as vrea sa castige ambii sad. desi nu e posibil rolling on the floor

| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna eu as vrea sa castige Eminem de Romania adica Adrian TUTU

| Andreeea_2224 a răspuns:

Adrian Tutuu`. logiikk`.
Mdaa.si Narcisss areee talentt.
Dar sa fim seriosss adriann a cantat mult mai bine, are admiratoareee, aree si un cazz.
Deci 100% adriannn.
Sau poatee cinee stieee Narcisss.
In fiinee dupa mine Adriannn ar meritaaa:X.
Nu puteam spune noi cinee.
Vom vedeaa in finalaa`winking.
Poate nu va castigaa nici`unul din ei`...
Poatee chiar sa castigee la cine nu ne asteptammwinking.

| Deiiiiia a răspuns:

Adrian Tutu :*

| QuietAngel explică:

Si in plus.E adevarat ce zicea cineva: "El compune versuri rupte din realitate, care atig coarda sensibila a oamenilor, mai ales a romanilor care sunt oameni dupa cum se stie sensibili la suferinta"winking

| MariusFlorentin1995 a răspuns:

Adrian Tutu Este cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adrian Tutu. Clar.

| Amy_4886 a răspuns:

Cosmin Agache!

| Lorenna a răspuns:

Adriannn:-x
Tu?happy

| QuietAngel explică:

La fel si eu. :X

| papushikroz a răspuns:

Eu as vrea sa castige Adrian Tutu sau Cristina si Alinawinking

| maly_7288 a răspuns:

Adrian tutu.

| frumusik96 a răspuns:

Este adevarat ca adrian a cantat frumos si m-a impresionat insa nu putem trece cu vederea talentul lui narcis. Poate voi ati mai auzit asa ceva dar eu una nu. Cand a inceput sa cante pur si simplu mi-au dat lacrimile. Este cu adevarat talentat. Asta este parerea mea

| LoveSunshine069 a răspuns:

Da.ai dreptate happy

| Muppet a răspuns:

Adrian Tutu. Canta foarte bine si are niste versuri frumoase :X In plus unde a ajuns hip-hopul si rapp-ul in ziua de azi laughinglaughing Nu mai gasesc o melodie in care sa nu apara vreun cuvant mai deochiat laughing Macar de ar cenzura oh go on
P.S. Mie nu imi place de talentul lui Narcis.Nu zic ca nu e frumos dar probabil ca pur si simplu nu imi place mie genul ala de muzica big grin

| ℓαℓу1999 a răspuns:

Eu as vrea narcis mai mult decat adrian deoarece:unii oameni mai pot canta ca adrian, dar ca narcis nu

| madalina_5856 a răspuns:

Toti sunt buni...insa unii au norocul sa se afirme chiar daca nu castiga la romanii au talent...asa toti sunt buni si Rebeca Neacsu la numai 7 ani insa are un viitor inainte si Iustin la fel dar adrian tutu e super tare la fel si alina si cristina si ceilalti

| Marco14 a răspuns:

50% Stefan Folrescu si 50% Adrian Tutu

| Maryanoo a răspuns:

Am 3 favoriti si oricare va castiga din astia 3 ma voi bucura. Adrian Tutu, focsanean de-al meu, Iustin care are o voce super si Rebeca Neacsu-un Ingeras! Tu pe cine sustii?

| Alice a răspuns:

Adrian tutu si iustin

| QuietAngel explică:

Pai.mi-am schimbat oarecum parerea, desi stiam si eu asta, dar chiar si asa eu il sustin pe Adrian Tutubatting eyelashes: "Toti sunt buni...insa unii au norocul sa se afirme chiar daca nu castiga la romanii au talent...asa toti sunt buni si Rebeca Neacsu la numai 7 ani insa are un viitor inainte si Iustin la fel dar adrian tutu e super tare la fel si alina si cristina si ceilalti." exact cum zice si Madalinawinking

Întrebări similare