| eliza123 a întrebat:

Heyy bunaabig grin.
Vazusem mai de mult un film de groaza cu un grup de prieteni care planificase sa stea un weekend (credbig grin) sa se distreze intr-o padure, un lac. una dintre fete din grup avea o sora si o chemase si pe ea, ea venind mai devreme se cazase la hotel cand a intrat in camera sa. au venit 2 fratii parca. si iau bagat un fel de teava in picioare, au omorat`o si au aruncat`o intr-un lac. Ceilalti cand au ajuns se distreaza toate bune pana ce doi prieteni se duc sa caute niste lemne si vin si `i omoara si pe ei aia 2.
Dupa aceea se duc la restul se uita la 2 dintre fete si le lasa in pace si ii ia pe restul. cam atat imi aduc aminte.
AA si la final este si o baba care il pune pe copilul sau (acesta fiind un politist) sa faca mostenitori cu cele 2 fete, iar dupa vine tatal unei fete si o impusca pe baba sau politist nu mai stiu exactbig grin. si mai raman cele 2 fete si iubitul uneia in viatabig grin.
Stiti cumva cum se numste filmul`? Multumesc:X

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut si eu filmul, dar nu imi pare rau

| Natashha a răspuns:

Am vazut si eu filmu da sincer imi scapa cum se numeste, ceva de genu stiu si pe "Saimon spune" sau "maniacii 2001" "drag to me hell"-bestiale filmeme daca vrei sa vezi unu frumos de groaza uite`te la drag to me hell cu o tipa care e urmarita de un blestem care il da o baba-big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vineri 13?

| zipuuuuuu a răspuns:

Am vazut si eu drag me to hel da nu`pot sa spun ca`i foarte horror :d sincer la unele faze eu cu o prietena radeam big grinlaughing La the ring ne-am speriat sau la paranormal activity 2 worried Fundabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca se numeste,, monstrul''